Εύκολα και νόστιμα ταρτάκια με λαχανικά που μπορείτε να τα διαφοροποιήσετε ανάλογα με την εποχή. Διαλέξτε χρωματιστά λαχανικά αλλά κρατήστε την μαγιονέζα και την κέτσαπ που τα κάνουν ξεχωριστά.
Προετοιμασία: 30 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 25 ώρες | Μερίδες: 8 |
Υλικά
Για τα ταρτάκια
- 2 φύλλα σφολιάτας (1 πακέτο)
- Λίγο ελαιόλαδο, για τα φορμάκια
Για τη γέμιση
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κολοκύθι, ψιλοκομμένo
- ½ πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
- ½ πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
- ½ πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
- 250 γρ. Μαγιονέζα Light
- 150 γρ. Κέτσαπ 0% προσθήκη ζάχαρης
- 2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, ελαφρώς χτυπημένα
- 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- ½ ματσάκι άνηθος (χωρίς τα χονδρά κοτσάνια), ψιλοκομμένος
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής