Κάθε εποχή έχει το τουρλού της! Η άνοιξη όμως με την αφθονία των λαχανικών και των φρέσκων οσπρίων δίνει τη δυνατότητα για πολλούς συνδυασμούς με ό,τι έχουμε στο ψυγείο μας και ό,τι βρούμε στη λαϊκή αγορά.
Προετοιμασία: 40 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 750 γρ. ανάμεικτα λαχανικά της εποχής
- 40 ml ελαιόλαδο
- 200 ml καυτός ζωμός λαχανικών
- χυμός και ξύσμα από 1 ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό λεμόνι
- 2 φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας (άνηθος, μάραθος, μαϊντανός, φρέσκα κρεμμυδάκια, φρέσκος δυόσμος κ.ά.), πολύ ψιλοκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής