5415b

Κοτοσαλάτα με παντζάρια και αρακά

Η κοτοσαλάτα είναι μια πλούσια, αλλά ελαφριά σαλάτα που μπορείτε να σερβίρετε και σαν κυρίως γεύμα. Τα παντζάρια και ο αρακάς δίνουν χρώμα και γεύση.
Προετοιμασία: 30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά Μερίδες: 4

Υλικά

  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο (περίπου 300 γρ.), βρασμένο
  • 300 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 300 γρ. αρακάς κατεψυγμένο
  • 50 γρ. μαγιονέζα
  • 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας αμύγδαλα φιλέ
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Δυόσμος για το σερβίρισμα

Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής