ΠΙΛΑΦΙ

Πιλάφι με σπαράγγια και αρώματα εσπεριδοειδών

Αρωματικό και χορταστικό πιλαφάκι με τρυφερά σπαράγγια. Σε περιόδους νηστείας αφαιρούμε την παρμεζάνα και αν θέλουμε προσθέτουμε τριμμένο αμύγδαλο.

Προετοιμασία 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος 25 λεπτά Μερίδες: 4

Υλικά

  • 400 γρ. ρύζι Καρολίνα
  • 400 γρ. σπαράγγια
  • 1500 ml ζωμό λαχανικών
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 ακέρωτο λάιμ
  • 2 κουτ. σούπας ταχίνι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής