Cooking Method: Κατσαρόλα Cuisine: Ιταλική Courses: Ζυμαρικά & Ρύζι, Κυρίως Γεύμα, Ψάρια & Θαλασσινά
Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές
Υλικά
- 1 κιλό μύδια καθαρισμένα
- 400 γρ. βιολογικό σπαγγέτι ολικής άλεσης Νο 6
- 600 γρ. ντομάτες φρέσκες, ψιλοκομμένες ή από κονσέρβα
- 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
- 60 γρ. αγελαδινό βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα