Νεα ανώδυνη τεχνικη Quadruplane – (2+2)

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Νεα ανώδυνη τεχνικη Quadruplane – (2+2)
plastic surgery quadraplane

Πλούσιο ντεκολτέ και σταγονοειδές φυσικό στήθος μαζί με ανορθωμένους γλουτούς και λεπτά καλλίγραμμα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα.
Η ολοκαίνουργια τεχνική « 2+2 quadroplane »,  παρουσιάστηκε από τον Δρ Ιωάννη Λύρα στο 4ο παγκόσμιο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής στο πριγκιπάτο του Μονακό που πραγματοποιήθηκε αυτόν το Νοέμβριο από τις  24 έως και τις 26-11-2016.
Πρόκειται για την ολιστική τεχνική, με την οποία επιτυγχάνεται συνολική λύση στο όνειρο κάθε γυναίκας για όμορφο φυσικό στήθος και καλλίγραμμο σώμα!
 
Όταν η γυναίκα θέλει αυξητική μαστού και σμιλευμένο αρμονικό σώμα, με αυτή  την ολοκληρωμένη  μέθοδο  το επιτυγχάνει,  διότι στο στήθος τοποθετούνται  ασφαλή ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς  και δικό μας λίπος, το οποίο  αφαιρείται  από περιοχές του σώματος που μας ενοχλεί, προσδίδοντας νέες αρμονικές γραμμές στο σώμα… Η επαναστατική  αυτή τεχνική  εξασφαλίζει ένα  όμορφο  και φυσικό πλούσιο στήθος και ταυτόχρονα ένα πιο λεπτό, πιο καλλίγραμμο και πιο γραμμωμένο σώμα.  
 
Η τεχνική ονομάζεται τεχνική dual plane, όταν δεν χρησιμοποιείται λίπος,  triple plane, όταν χρησιμοποιείται λίπος από άλλη περιοχή του σώματος  και quadruplane, όταν τοποθετούμε εμφυτεύματα και λίπος σμιλεύοντας  παράλληλα όλο το σώμα, αφού δημιουργείται τέλειος θώρακας, πανέμορφο ντεκολτέ με άψογο σχήμα στήθους αλλά και σώματος!!
 
H ενδιαφερόμενη, ευνοείται από την ταυτόχρονη αφαίρεση τοπικού πάχους από τις περιοχές του σώματος που την ενοχλεί, (όπως ψωμάκια, γόνατα, προγούλι κλπ.), επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο ένα υπέροχο φυσικό ντεκολτέ χωρίς πόνο, αφού το νέο στήθος είναι σφριγηλό με σταγονοειδές σχήμα που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.
Η τεχνική quadruplane  (τετραπλός σχεδιασμός)  είναι  η πιο σύγχρονη  τεχνική  αυξητικής μαστών, αλλά και συνολικής σμίλευσης όλου του σώματος, προσδίδοντας  μια συνολικά αρμονική σιλουέτα σε μια μόνο επέμβαση.
 
Σύμφωνα με τον Δρ Ιωάννη Λύρα, η χρήση του δικού μας λίπους είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, αφού είναι υλικό από τον ίδιο μας τον οργανισμό, ασφαλές και με φυσικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα,  σε οποία περιοχή και αν τοποθετηθεί,  πρόσωπο ή σώμα. Η επέμβαση πραγματοποιείται  με τοπική αναισθησία, είναι τελείως ανώδυνη και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, αφού η ενδιαφερόμενη μπορεί σύντομα  να  ανταποκριθεί στην εργασία της άλλα και σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις!!!
 
Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό. Η επέμβαση διενεργείται  σε οργανωμένη κλινική παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου, από την οποία η ενδιαφερόμενη  μπορεί να αποχωρήσει μετά από μερικές ώρες!! Μετά την επέμβαση δεν υπάρχει  πόνος. 
 
Όπως μας εξηγεί  ο Δρ Ιωάννης Λύρας, το αποτέλεσμα από την εφαρμογή αυτής της τετραπλής μεθόδου είναι εκπληκτικό και απόλυτα  φυσικό. Η  κινητικότητα και η συμπεριφορά  του νέου στήθους είναι θεαματική, ακολουθώντας  απολύτως τις κινήσεις του σώματος. Το νέο  στήθος  είναι φυσικό και σφριγηλό. Το νέο  σχήμα σώματος είναι ψηλόλιγνο, αρμονικό και συνολικά πιο γραμμωμένο. Οι γλουτοί μας δείχνουν ανορθωμένοι και χωρίς κυτταρίτιδα….
 
Δρ Ιωάννης Λύρας
Διευθυντής πλαστικός χειρουργός
Επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά, Ελλάδα
www.ioannislyras.gr