Κανέλλα: Αν καταναλώνεις καθημερινώς ένα κουταλάκι του γλυκού, μειώνεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου και εμποδίζεις την εμφάνιση του διαβήτη.

Φασκόμηλο: Έρευνες έχουν αποδείξει πως ενδυναμώνει την μνήμη.  Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα  φύλλα του σε σούπες και σάλτσες, να το πιείς ως ρόφημα ή να το προσθέσεις σε κρέατα και κοτόπουλο.

Θυμάρι: Ανακουφίζει από τις αναπνευστικές παθήσεις,  όπως βρογχίτιδα, λόγω των αντιοξειδωτικών που έχει.

Μοσχοκάρυδο: Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.