dyo-logo-200

Το ελληνικό κρασί κατακτά τον πλανήτη

Σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα «IrishTimes»,  η ελληνική γη παράγει 300 ποικιλίες σταφυλιών που μπορούν να δώσουν εξαιρετικής ποιότητας κρασιά. Αξιοσημείωτη είναι η καταγραφή τριών λευκών κρασιών του ελληνικού τόπου ως υψηλής ποιότητας: το Ασύρτικο, το Μοσχοφίλερο και η Μαλαγουζιά.  Σπάνιες χαρακτηρίζονται οι ποικιλίες σταφυλιών που διαθέτει η Έλλάδα και μερικές από αυτές αντέχουν και σε πιο κρύο κλίμα, κι αυτό παρατηρείται γιατί είτε καλλιεργούνται σε πιο ψυχρά-ορεινά μέρη, είτε στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Κοινοποίησε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Σχετικά άρθρα:

Ανακάλυψε το τελευταίο τεύχος του Δ.Υ.Ο.

Περισσότερα Άρθρα

kali ugeia sunentefksi
«Για καλή υγεία χρειάζεται μέτρο και κοινή λογική»
p kormas article
«Το τοπίο στην oρθοπαιδική αλλάζει συνεχώς»
klentzeris upogenitikotita
Πώς η πανδημία COVID19 προκάλεσε πτώση των γεννήσεων στην Ευρώπη και στην χώρα μας
antidoto pathitikotita
Η πανδημία απο την σκοπιά της ομάδας "Αντίδοτο στην Παθητικότητα"
main banner foitites
Ε.Φ.Φ.Ε: " Η πανδημία αποτέλεσε πρόκληση για εμάς "
kostas sirigos 1
Έχει σημασία να αποκτήσουμε παιδεία και κουλτούρα πρόληψης;
prwtovoulia newn
Πώς ο covid-19 άλλαξε την ζωή της νεολαίας
MINA GKAGKA COVER
ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο κύμα»
stefanos kales
«Πιθανό να έχουμε εμβόλιο για τον COVID το φθινόπωρο ή τον χειμώνα»
mouzaka cover
Συνέντευξη της Λυδίας Μουζάκα στο περιοδικό Ciao