Τι είναι το skin icing και πως θα καταφέρετε με ένα μόνο υλικό να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο σφιχτή και πιο λαμπερή;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Τι είναι το skin icing και πως θα καταφέρετε με ένα μόνο υλικό να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο σφιχτή και πιο λαμπερή;
skin icing cover

Το skin icing, , είναι η διαδικασία εφαρμογής πάγου στο πρόσωπό σας, με διάφορους τρόπους. Βοηθά στη μείωση των σημείων γήρανσης, της ακμής, των κηλίδων και μπορεί να έχει και άλλα οφέλη για το δέρμα.  Όλοι πρέπει να παραδεχτούμε, ότι δεν δίνουμε στο δέρμα μας τη θεραπεία και τη φροντίδα που του αξίζει. Το δέρμα μας στην πραγματικότητα είναι ο φραγμός που βοηθά στην προστασία του σώματός μας από πολλές ασθένειες και καταστάσεις. Η ρύπανση, η βρωμιά, τα χημικά από τα καλλυντικά και το μακιγιάζ είναι μερικά πράγματα που δυσκολεύουν το δέρμα μας να παραμείνει υγιές. Σύμφωνα με το  άρθρο της ιστοσελίδας, Times now news

Η χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος είναι μια δοκιμαστική και λάθος μέθοδος, και μπορεί να καταλήξετε να βλάψετε το δέρμα σας περισσότερο από τη βελτίωση της υγείας του εάν συνεχίζετε να δοκιμάζετε νέα προϊόντα κάθε τόσο.

Πώς να κάνετε skin icing:

Για να κάνετε skin icing  με οποιονδήποτε τρόπο, το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε τον πάγο. Προσθέστε λίγο νερό σε μια παγοθήκη . Μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριαντάφυλλο, λεμόνι ή άλλα συστατικά που βοηθούν το δέρμα σας, όπως το τσάι. Αφήστε το νερό  να παγώσει όλη τη νύχτα.

Το πρωί, κρατήστε τον πάγο στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας ένα πανί. Τρίψτε το στο πρόσωπό σας, με κυκλικές κινήσεις, απαλά. Καλύψτε όλα τα μέρη του προσώπου σας. Εάν έχετε προσθέσει χυμό λεμονιού στον πάγο, προσέξτε γύρω από τα μάτια σας. Μην εφαρμόζετε τον πάγο στο πρόσωπό σας για περισσότερο από 15 λεπτά.

Στην άλλη τεχνική, μπορείτε να βουτήξετε το πρόσωπό σας σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Γεμίστε ένα καθαρό μπολ με κρύο νερό και προσθέστε πάγο σε αυτό. Πρέπει να υπάρχει περισσότερο νερό από τον πάγο στο μπολ. Βυθίστε το πρόσωπό σας στο παγωμένο νερό, για περίπου 10 έως 30 δευτερόλεπτα, ενώ κρατάτε την αναπνοή σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές. Εάν το νερό ζεσταθεί, προσθέστε περισσότερο πάγο.

Τα οφέλη του skin icing:

 

  • Βοηθά στην αφύπνιση του δέρματος, νωρίς το πρωί
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Μειώνει το πρήξιμο στα μάτια, το πρόσωπο και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής
  • Ο πάγος μπορεί να καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα
  • Μειώνει τις κηλίδες και την ακμή
  • Βοηθά στο κλείσιμο των πόρων σας, έτσι ώστε το μακιγιάζ, η βρωμιά και οι ρύποι να μην εισέρχονται στο δέρμα σας
  • Μπορεί να συμβάλει στη μείωση των σημαδιών  γήρανσης