Συνήθως το ριζότο φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας και καταναλώνεται αμέσως.
Στη συνταγή που μς προτείνει η Ντίνα Νικολάου, το ριζότο γίνεται στον φούρνο, παντρεύεται με μοτσαρέλα και μελιτζάνα και σερβίρεται σε κομμάτια, σαν πίτα! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Το ριζότο είναι ένα φαγάκι που πρέπει να το σερβίρεις αμέσως. Με τον τρόπο που σας προτείνω γίνεται ένα οικογενειακό φαγητό που μπορεί να σας «περιμένει» και να το σερβίρετε ότι ώρα θέλετε. Η μελιτζάνα είναι από τα αγαπημένα μου λαχανικά αλλά εσείς μπορείτε να το φτιάξετε και με κολοκυθάκια. Η μοτσαρέλα είναι το τυρί που ταιριάζει απόλυτα γιατί λιώνει υπέροχα!
- Χρόνος Προετοιμασίας 30 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά
- Μερίδες 6
Δείτε όλη τη συνταγή εδώ
https://dinanikolaou.gr/recipe/risotto-fournou-me-melitzana-kai-mozarella/