Πως θα διατηρήσετε το χρώμα τω μαλλιών σας και θα αποφύγετε το ξεθώριασμα;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Πως θα διατηρήσετε το χρώμα τω μαλλιών σας και θα αποφύγετε το ξεθώριασμα;
red hair

Αν ξοδέψατε χρόνο και χρήματα για να βάψετε τα μαλλιά σας, είναι λογικό να θέλετε το νέο σας  χρώμα να παραμείνει για λίγο καιρό. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο τολμηρό είναι το χρώμα των μαλλιών σας, χωρίς την κατάλληλη συντήρηση για τη φροντίδα των μαλλιών, η όμορφη απόχρωση μπορεί να ξεπλυθεί και να χάσει το αρχικό χρώμα.  Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας από το ξεθώριασμα, μοιραζόμαστε 6 από τις αγαπημένες μας συμβουλές περιποίησης μαλλιών για βαμμένα μαλλιά. Από το σαμπουάν και το κοντίσιονερ που χρησιμοποιείτε μέχρι τα προϊόντα για το χτένισμα των βαμμένων μαλλιών σας που δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αυτά, η απόλυτη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών για μια ζωηρή «χαίτη» βρίσκεται παρακάτω, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Loreal Paris USA.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά

Δεν είναι όλα τα σαμπουάν και τα κοντίσιονερ δημιουργημένα εξίσου. Εάν βάφετε τα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να αναζητήσετε προϊόντα σαμπουάν και conditioner που είναι σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά. Δοκιμάστε ένα δίδυμο προϊόντων χωρίς θειικά άλατα. Για να δώσετε στις βαμμένες σας τούφες λίγη επιπλέον φροντίδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βαθύ conditioner. Αν έχετε ξανθές ή ασημί μπούκλες, αναζητήστε ένα μοβ σαμπουάν για να καταπολεμήσετε το μπρονζέ χρώμα στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε κρύο νερό

Το ντους με πολύ ζεστό νερό μπορεί να σας χαλαρώνει, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει κακό στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ξηρά και θαμπά. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από το να χαμηλώνουν τη θερμοκρασία στο ντους, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους με βαμμένα μαλλιά να λάβουν υπόψη τους αυτή τη συμβουλή: Λούστε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό – όχι ζεστό. Ο μελλοντικός σας εαυτός θα σας ευχαριστεί με τα ζωντανά μαλλιά σας!

Βάλτε μια μάσκα μαλλιών

Η χρήση του κατάλληλου σαμπουάν και conditioner στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά όταν πρόκειται για την προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος, δεν είναι αρκετό. Για να απογειώσετε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες υψηλής συντήρησης του χρώματος των μαλλιών σας, εφοδιάστε το ντους σας με μερικές μάσκες μαλλιών.

Μην χρησιμοποιείτε πολύ συχνά το πιστολάκι μαλλιών

Close-Up Photo Of Person With Nose Ring

Δεδομένου ότι η θερμότητα μπορεί να είναι ένοχη για το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών, προσπαθήστε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας φυσικά,  όσο το δυνατόν συχνότερα, όταν θέλετε να επιμηκύνετε το χρονικό διάστημα μεταξύ των χρωμάτων. Για να ενισχύσετε το στυλ σας χωρίς πιστολάκι, χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν styling. Με λίγους ψεκασμούς, θα ενισχύσει τη φυσική υφή των μαλλιών σας και θα αφήσει τις τούφες σας να φαίνονται μεταξένιες, λεπτές, ζωηρές και υγιείς.

Χρησιμοποιήστε προστατευτικό θερμότητας

Τις ημέρες που δεν μπορείτε να αποφύγετε το θερμικό styling, ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να ξεκινήσετε με ένα προστατευτικό θερμότητας.

Προετοιμαστείτε να κάνετε μερικές διορθώσεις

Για να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας φρέσκο, οι διορθώσεις είναι απαραίτητες. Χρησιμοποιήστε κάποιο προϊόν για να αναζωογονήσετε και να φωτίσετε το χρώμα των μαλλιών σας μετά από μία μόνο χρήση. Αυτό το γκλος λειτουργεί επίσης για να βελτιώσει την υφή και τη λάμψη – κάνοντάς τα να φαίνονται τόσο μεταξένια και φρέσκα όσο όταν βγήκατε από το κομμωτήριο. Υπάρχει επίσης μια απόχρωση Clear που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας!