Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για την αντιμετώπιση ομίχλης εγκεφάλου;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για την αντιμετώπιση ομίχλης εγκεφάλου;
fish oil

Η ομίχλη του εγκεφάλου δεν είναι ευχάριστη – είτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά είτε αισθάνεστε κουρασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ομίχλη του εγκεφάλου μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητά σας. Η λήθη, ο αποπροσανατολισμός και η έλλειψη διαύγειας είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εγκεφαλικής ομίχλης- βοηθώντας σας να ανακτήσετε την πνευματική σας ευελιξία και να επιστρέψετε σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας The Art of Healthy Living.

Βιταμίνη Β

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β παίζουν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου και του σώματός σας. Έχει αποδειχθεί ότι ρυθμίζουν τα φυσικά επίπεδα ενέργειάς σας και βελτιώνουν τη διάθεσή σας για να σας κρατούν ενεργοποιημένους. Οι βιταμίνες Β6, Β12, νιασίνη και φυλλικό οξύ συμβάλλουν επίσης στην υποστήριξη ενός υγιούς και καλά λειτουργικού ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να αισθάνεστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να ξεκινήσετε. Επιπλέον, η βιταμίνη Β12 μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της αποτελεσματικής γνωστικής λειτουργίας και, επομένως, να υποστηρίξει τα επίπεδα συγκέντρωσής σας. Τελικά, αν αισθάνεστε τις επιπτώσεις της εγκεφαλικής ομίχλης να σας κρατούν πίσω κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι βιταμίνες Β θα μπορούσαν να σας δώσουν τη χείρα βοηθείας που αναζητάτε.

Ιχθυέλαια

Τα ιχθυέλαια ή το έλαιο κριλ έχουν μεγάλα δυνητικά οφέλη όσον αφορά την καταπολέμηση της εγκεφαλικής ομίχλης. Αυτά τα έλαια περιέχουν δοκοσαεξαενοϊκό οξύ (DHA) – ένα ωμέγα-τρία λιπαρό οξύ που έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται ο εγκέφαλός σας όταν βιώνετε πνευματική κόπωση. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση της λειτουργίας της καρδιάς σας, η οποία μπορεί να περιορίσει τις επιπτώσεις της εγκεφαλικής ομίχλης στο μέλλον. το συμπλήρωμα μας παρασκευάζεται επίσης χρησιμοποιώντας κριλ που αλιεύεται με βιώσιμο τρόπο! Θυμηθείτε να λαμβάνετε όλα τα συμπληρώματα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό επίσης – καθώς μία από τις κύριες αιτίες της πνευματικής κόπωσης είναι η αφυδάτωση.

Εκχύλισμα τζίνσενγκ

Όλοι έχουν ακούσει για τα τσάγια τζίνσενγκ και άλλες φυσικές θεραπείες, αλλά γνωρίζατε ότι θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη μείωση των επιπέδων του άγχους σας; Το τζίνσενγκ χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια για ιατρικούς σκοπούς, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στα πολυάριθμα οφέλη που έχει αυτό το φυσικό εκχύλισμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης του ανοσοποιητικού σας συστήματος, της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας και της βελτίωσης της συγκέντρωσής σας.

Συνοψίζοντας, υπάρχει ένας αριθμός βιταμινών και φυσικών εκχυλισμάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε το μυαλό και το σώμα σας μέσω των ανεπιθύμητων επιπτώσεων της εγκεφαλικής ομίχλης. Είναι απλά μια περίπτωση να τα δοκιμάσετε και να δείτε τι λειτουργεί για εσάς.