Πιτούλα εύκολη και πολύ γιορτινή. Μπορείτε να την φτιάξετε και με σπανάκι ή και ανάμεικτα χορταρικά που θα βρείτε στη λαϊκή.
Προετοιμασία: 30 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά | Μερίδες: 6 |
Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτα
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το άλειμμα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κιλό σέσκουλα (χοντροκομμένα)
- 3 κλωναράκια σέλερι, ψιλοκομμένα
- ¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- ¼ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- ½ κουτ. γλυκού τζίντζερ, σκόνη
- ¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, σκόνη
- 250 γραμμάρια κατίκι Δομοκού
- 100 γραμμάρια κασέρι πικάντικο (τριμμένο)
- 8 αυγά
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής