Μούρα: Η μαγική τροφή που διώχνει το λίπος από την κοιλιά!

Home ΔΙΑΤΡΟΦΗ Μούρα: Η μαγική τροφή που διώχνει το λίπος από την κοιλιά!
berries

Αυτή είναι η σούπερ τροφή που κάνει θαύματα, καθώς διώχνει το λίπος από την κοιλιά και δίνει φοβερή ώθηση στον μεταβολισμό. Μιλάμε για τα μούρα τα οποία καλό είναι να τα βάλετε στην καθημερινότητά σας. Κι αυτό, γιατί:

  • Δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό: Τα blueberries και τα rasberries περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν στην ώθηση του μεταβολισμού.
  • Καταπολεμούν το λίπος της κοιλιάς: Ο αγαπημένος σας χυμός από blueberries είναι και νόστιμος και κάνει δουλειά στο σώμα σας. Έρευνες έχουν δείξει πως μια διατροφή πλούσια σε blueberries μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που το σώμα αποθηκεύει και επεξεργάζεταιτη ζάχαρη.
  • Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες: Είτε είναι φρέσκα είτε κατεψυγμένα, τα μούρα είναι τέλεια πηγή ινών, οι οποίες βοηθούν στη χώνεψη και βοηθούν στα φουσκώματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε τις φράουλες, οι οποίες προσφέρουν 3 γρ. ινών ανά φλιτζάνι.
  • Έχουν λίγες θερμίδες: Την επόμενηφορά που θα θελήσετε να φάτε κάτι γρήγορο, τα μούρα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα πλύνετε και να τα φάτε.

Τα blueberries έχουν 84 θερμίδες/ φλιτζάνι, τα blackberries έχουν 62 θερμίδες/φλιτζάνι και τα rasberries 64 θερμίδες/φλιτζάνι.