Γιατί η κορεάτικη περιποίηση επιδερμίδας είναι τόσο διάσημη παγκοσμίως;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Γιατί η κορεάτικη περιποίηση επιδερμίδας είναι τόσο διάσημη παγκοσμίως;
korean

Συσκευασμένα σε ζωηρά χρώματα και διακοσμημένα με αξιολάτρευτους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς έχουν κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για το δέρμα και μάρκες που προέρχονται από την Κορέα και την Ιαπωνία. Για παράδειγμα, η K-beauty είναι μία από τις μεγαλύτερες μάρκες περιποίησης δέρματος στην Κορέα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Fine Magazine εστιάζουμε στην αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο η κορεατική περιποίηση δέρματος έχει γίνει τόσο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Οικονομικά προϊόντα

Τα κορεατικά προϊόντα περιποίησης έχουν δείξει στον κόσμο ότι μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι άνθρωποι είναι σε θέση να απολαμβάνουν τα οφέλη από τις  μάσκες φύλλων, των τόνερ, των μασκών για τα χείλη, των κρεμών προσώπου κ.λπ. χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι έχουν συχνά την εσφαλμένη αντίληψη ότι τα φθηνά προϊόντα είναι και φτηνά σε ποιότητα, αλλά με την κορεατική φροντίδα του δέρματος, αυτό δεν ισχύει καθόλου.

Η χρήση φυσικών συστατικών

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η κορεατική φροντίδα δέρματος ξεχωρίζει είναι η υψηλή χρήση φυσικών συστατικών. Και οι Κορεάτες χρησιμοποιούν συστατικά που δεν χρησιμοποιούνται συνήθως από άλλες χώρες.

Η βλέννα σαλιγκαριού είναι ένα δημοφιλές συστατικό στις κορεατικές κρέμες και μάσκες και θεωρείται ότι έχει πολλά οφέλη. Η βλέννα λέγεται ότι θεραπεύει την υπερ-μελάγχρωση και την ουλή της ακμής, ενώ ενυδατώνει βαθιά το δέρμα. Η χρήση τέτοιων ασυνήθιστων αλλά ευεργετικών συστατικών έχει κάνει τα κορεατικά προϊόντα δελεαστικά για τον κόσμο.

Εκτεταμένη ποικιλία

Συνήθως, όταν βγαίνετε για να αγοράσετε ένα προϊόν περιποίησης, υπάρχουν προϊόντα για το ξηρό και το λιπαρό δέρμα και μέχρι εκεί. Οι άνθρωποι στερούνται μιας ποικιλίας προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που θα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Και αυτό ακριβώς είναι που κάνει την κορεατική περιποίηση δέρματος να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Από το καθαριστικό, το τονωτικό, μέχρι τον ορό και την ενυδατική κρέμα, οι επιλογές είναι σίγουρα εντυπωσιακές. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε ένα καθαριστικό, υπάρχει καθαριστικό με βάση το νερό και καθαριστικό με βάση το λάδι. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε με βάση τον τύπο και την υφή του δέρματός σας.

Η εστίαση στην υγιή επιδερμίδα

 Η κορεατική φροντίδα του δέρματος έχει μεγάλη έμφαση στην ομορφιά. Σε πολύ νεαρή ηλικία, οι Κορεάτισσες διδάσκονται τη σημασία της περιποίησης του δέρματος και τη διαδικασία για να εξασφαλίσουν ότι το δέρμα τους θα είναι υγιές και όμορφο. Συνήθως, η ρουτίνα περιποίησης του δέρματος περιλαμβάνει καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση.

Ωστόσο, οι Κορεάτισσες έχουν μια εκτεταμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας 10 βημάτων πριν πέσουν για ύπνο. Υπάρχει επίσης μια κορεατική ρουτίνα 5 βημάτων που μπορείτε να επιλέξετε αν δεν έχετε χρόνο. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος, όπως η αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος, η πρόληψη των ρυτίδων, η σφριγηλότητα, κ.λπ.

Τα κορεατικά προϊόντα περιποίησης δέρματος έχουν φέρει μια μαζική μεταμόρφωση στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ. Προσπαθούν συνεχώς να παρουσιάζουν νέα και συναρπαστικά προϊόντα και οι άλλες χώρες δυσκολεύονται να τους ακολουθήσουν. Υπάρχουν τόσα πολλά καινοτόμα προϊόντα που αναπτύσσονται στην Κορέα. Μαζί με το ότι είναι καινοτόμα, η κορεατική φροντίδα δέρματος είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Με όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω και πολλούς άλλους, είναι αρκετά σαφές γιατί η κορεατική περιποίηση δέρματος έχει γίνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.