9088b

Χυλοπίτες με ψητό κατσικίσιο τυρί και ντοματίνια

Οι χυλοπίτες είναι η ελληνική επιλογή για το ζυμαρικό και σε συνδυασμό με ένα κατσικίσιο τυρί και δροσερά ντοματίνια γίνεται το απόλυτο, πεντανόστιμο γεύμα.
Προετοιμασία: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 4

Υλικά

  • 500 γρ. χυλοπίτες «Το Βελούχι», Ήλιος
  • 400 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμο, ξερό
  • 2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά σε φλέικς
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 3-4 κλαδάκια ρίγανη, φρέσκια
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Τριμμένη γραβιέρα για το σερβίρισμα

Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής