Μένουμε Σπίτι: Οδηγός για να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Μένουμε Σπίτι: Οδηγός για να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου!
adavies

Την παρούσα περίοδο δεν πρέπει να υπάρχει άγχος για ζητήματα καλλωπισμού. Παρόλα αυτά, επειδή ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και υπάρχει ελεύθερος χρόνος αν θέλεις να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου, έχουμε όλα τα tips για να το κάνεις σαν επαγγελματίας. Η όλη διαδικασία, μάλιστα, μπορεί να σε τονώσει και ψυχολογικά. Βασική συμβουλή: φρόντισε τις βαφές να τις προμηθευτείς online έτσι ώστε να μη δημιουργήσει συνωστισμό στα καταστήματα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

Βάψε τα μαλλιά σου με new age προϊόντα

Τα προϊόντα βαφής εξελίσσονται και βελτιώνονται διαρκώς. Προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες επιλογής, ευκολία στην εφαρμογή και, φυσικά, μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων. Οι συνθέσεις περιέχουν θρεπτικά συστατικά, αποτρέπουν τη φθορά και προσφέρουν χρώμα που μπορεί να συγκριθεί με το αποτέλεσμα που προσφέρουν η τεχνογνωσία και η εμπειρία ενός επαγγελματία κομμωτή που ειδικεύεται στις βαφές. Αν η εφαρμογή και η συντήρηση του χρώματος είναι σωστές στα μαλλιά δημιουργούνται φυσικές ανταύγειες που ενισχύουν τη λάμψη. Όταν εννοούμε σωστή εφαρμογή και αντίστοιχα συντήρηση διάβασε τα παρακάτω:

Οδηγίες για σωστή βαφή μαλλιών αφού…μένουμε σπίτι!

  • Προμηθεύσου τη σωστή ποσότητα. Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά προμηθεύσου 2 σετ έτσι ώστε να μπορέσεις να βάψεις τη ρίζα έως την άκρη.
  • Αν τα μαλλιά σου είναι ήδη βαμμένα και θέλεις να τα ξανοίξεις ανάμειξε 2 νούμερα επαγγελματικής βαφής-αυτό που χρησιμοποιούσες και έναν τόνο πιο ανοιχτό
  • Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου καλά, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία τη βαφής. Το μυστικό τόσο για την απόδοση της βαφής όσο και για τη φωτεινότητα της απόχρωσης επί μακρόν είναι η άριστη υγεία της τρίχας, που σημαίνει σωστά ενυδατωμένα μαλλιά. Να θυμάσαι ότι τα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά δεν είναι σε θέση να «υποδεχτούν» και να διατηρήσουν το χρώμα. Στα υπόψιν ότι τα πολύ έντονα χρώματα, όπως είναι το κόκκινο, υπολείπονται σε διάρκεια από τα ζεστά ξανθά ή καστανά.
  • Τέλος,  περίμενε πέντε λεπτά ακόμα και ολοκλήρωσε τη διαδικασία λούζοντας τα μαλλιά με το ειδικό σταθεροποιητικό σαμπουάν που θα βρείς στη συσκευασία της βαφής.

Πηγή: Fthis.gr