Καλύτερη υγεία με κάθε ανάσα

Home ΥΓΕΙΑ Καλύτερη υγεία με κάθε ανάσα
girl blue

Η αύξηση των κρουσµάτων του κορωνοϊού στη χώρα µας, υπαγορεύει τη λήψη άµεσων και δραστικών µέτρων µε γνώµονα τη διαφύλαξη της υγείας µας. Μπορούµε να προστατευτούµε εγκαίρως από ιούς, µικρόβια και ρύπους που µολύνουν συνεχώς τον αέρα που αναπνέουµε.

Τοποθετώντας στο σπίτι και στους χώρους εργασίας µας, τα συστήµατα καθαρισµού αέρα HealthWay και Intellipure, αναπνέουµε φρέσκο, καθαρό και υγιεινό αέρα. Διακρίνονται για την αποδεδειγµένη αποτελεσµατικότητά τους στην εξάλειψη του 99,99% των εξαιρετικά µικρών επικίνδυνων σωµατιδίων όπως ιοί, βακτήρια, µούχλα, µύκητες κ.α. Ενσωµατώνουν την προηγµένη και κατοχυρωµένη τεχνολογία DFS(Disinfecting Filtration System) γεγονός που τα καθιστά πιο αποτελεσµατικά από οποιοδήποτε άλλο σύστηµα καθαρισµού αέρα στην αγορά.

Παγκοσµίου φήµης νοσοκοµεία και κλινικές όπως η Mayo Clinic, η Cleveland Clinic κ.α. εµπιστεύθηκαν τα συστήµατα HealthWay και Intellipure για την εξυγίανση του αέρα στους χώρους τους. Επίσης, στα νοσοκοµεία της Wuhan (πόλη έναρξης της επιδηµίας του κορωνοϊού), στα καταστήµατα της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας και στο µεγαλύτερο νοσοκοµείο των Ηνωµένων Αραβικών Εµιράτων Sheikh Shakhbout Medical City, τοποθετήθηκαν τα συστήµατα αυτά στη µάχη για την πρόληψη της µετάδοσης του κορωνοϊού.

Εξασφαλίστε τη µέγιστη προστασία στον οργανισµό σας, προσφέροντάς του υγεία και ευεξία µε κάθε ανάσα.