Τι είναι η ανόρθωση στήθους και ποια είναι τα οφέλη της;

Home ΥΓΕΙΑ Τι είναι η ανόρθωση στήθους και ποια είναι τα οφέλη της;
anorthosi stithous cover

Η ανόρθωση στήθους, είναι μια διαδικασία πλαστικής χειρουργικής αισθητικής που εκτελείται για να αναζωογονήσει τους μαστούς που έχουν  κρεμασμένη εμφάνιση και να τους επιστρέψει σε μια πιο νεανική και ελκυστική θέση. Αυτή η δημοφιλής χειρουργική επέμβαση αφαιρεί το υπερβολικό δέρμα και σφίγγει τον περιβάλλοντα ιστό για να δημιουργήσει ένα πιο νεανικό περίγραμμα του μαστού. Μια ανόρθωση μπορεί επίσης να μειώσει το μέγεθος της θηλαίας άλως εάν έχει διευρυνθεί με την πάροδο του χρόνου. σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών (American Society of Plastic Surgeons).

Αναζωογονήστε το στήθος σας με μια ανόρθωση. Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η απώλεια βάρους και το προηγουμένως μεγάλο, βαρύ στήθος μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης των μαστών και μπορεί να προκαλέσει πρόωρη ή υπερβολική χαλάρωση. Μερικές γυναίκες αισθάνονται πολύ αμήχανα για την εμφάνιση  των μαστών τους και επιθυμούν να κάνουν ανύψωση στήθους για να αποκαταστήσουν το στήθος τους σε μια πιο θηλυκή και φυσική θέση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία ανύψωσης στήθους επανατοποθετεί επίσης τη θηλή και την θηλαία άλω για να ενισχύσει τη νέα εμφάνιση του μαστού.

Η διαδικασία ανύψωσης στήθους από μόνη της δεν έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει το μέγεθος του μαστού, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, μόνο το περιττό δέρμα αφαιρείται και όχι ο ιστός του μαστού, επομένως το στήθος σας θα φαίνεται πιο γεμάτο και πιο διαμορφωμένο ως αποτέλεσμα. Ορισμένες γυναίκες θέλουν να ενισχύσουν το μέγεθος του στήθους τους μαζί με την ανύψωση  και έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυασμός αύξησης του μαστού με την ανύψωση στήθους για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν νομίζετε ότι θέλετε να προσθέσετε αύξηση του μαστού και ανύψωση, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς θα φαίνεται, η τρισδιάστατη φωτογραφία μπορεί να σας βοηθήσει. Πολλοί πλαστικοί χειρουργοί, πιστοποιημένοι, χρησιμοποιούν τρισδιάστατη φωτογραφία και ειδικό λογισμικό για να βοηθήσουν στον χειρουργικό σχεδιασμό και να προσομοιώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φανταστείτε πώς θα φαίνεται το στήθος σας μετά την επέμβαση.

Ανύψωση στήθους σε νέες  μητέρες

Ο όρος “μαμά makeover” χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σύνολο διαδικασιών που συνήθως εκτελούνται για την αναζωογόνηση του σώματος μιας γυναίκας μετά τις γέννες και οι διαδικασίες ανύψωσης του μαστού συχνά συνιστώνται. Η ανύψωση του μαστού είναι μια συνηθισμένη διαδικασία σε μια μαμά και μερικές φορές η ανύψωση στήθους συνδυάζεται με αύξηση του μαστού για να ενισχύσει το μέγεθος του μαστού ενώ τα σηκώνει.

Το να μεγαλώσετε μια οικογένεια και να δώσετε την πλειοψηφία της προσοχής σας στα παιδιά σας είναι μια αξιοσημείωτη πρόκληση καθώς και ένα προνόμιο. Εάν πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εστιάσει σε εσάς, η ανύψωση μαστού μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο για μια αναζωογονημένη ζωή!

Επιλέγοντας έναν πλαστικό χειρουργό για το στήθος σας

Είναι σημαντικό να ζητήσετε τη γνώμη και την εμπειρογνωμοσύνη ενός πλαστικού χειρουργού με πιστοποίηση συμβούλου, προκειμένου να εξερευνήσετε πλήρως τους στόχους και τις ανησυχίες σας για να καθορίσετε τον καλύτερο χρόνο, διαδικασία ή διαδικασίες για την επιστροφή της φόρμας σας στη νεανική, γυναικεία μορφή που επιθυμείτε και αξίζετε!

Photos by Pexels