Οι χυλοπίτες είναι η ελληνική επιλογή για το ζυμαρικό και σε συνδυασμό με ένα κατσικίσιο τυρί και δροσερά ντοματίνια γίνεται το απόλυτο, πεντανόστιμο γεύμα.
Προετοιμασία: 10 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 500 γρ. χυλοπίτες «Το Βελούχι», Ήλιος
- 400 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 300 γρ. ντοματίνια
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κουτ. γλυκού δυόσμο, ξερό
- 2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά σε φλέικς
- 40 ml ελαιόλαδο
- 3-4 κλαδάκια ρίγανη, φρέσκια
- Αλάτι, πιπέρι
- Τριμμένη γραβιέρα για το σερβίρισμα
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής