Κανέλλα: Αν καταναλώνεις καθημερινώς ένα κουταλάκι του γλυκού, μειώνεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου και εμποδίζεις την εμφάνιση του διαβήτη.
Φασκόμηλο: Έρευνες έχουν αποδείξει πως ενδυναμώνει την μνήμη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα του σε σούπες και σάλτσες, να το πιείς ως ρόφημα ή να το προσθέσεις σε κρέατα και κοτόπουλο.
Θυμάρι: Ανακουφίζει από τις αναπνευστικές παθήσεις, όπως βρογχίτιδα, λόγω των αντιοξειδωτικών που έχει.
Μοσχοκάρυδο: Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.