5 σπιτικές θεραπείες για να συσφίξετε το κρεμασμένο στήθος

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 5 σπιτικές θεραπείες για να συσφίξετε το κρεμασμένο στήθος
breast

Μαγικό μείγμα

Εφαρμόστε ένα μείγμα από κρόκο αυγού και χυμό αγγουριού πάνω και γύρω από το στήθος σας για 30 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Κάντε το μια φορά την ημέρα για μια εβδομάδα για να νιώσετε τη διαφορά, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Femina.

Φάτε αυτό

Είναι σημαντικό να έχετε πρωτεΐνη σε επαρκή ποσότητα για τη σύσφιξη των μυών. Φροντίστε να συμπεριλάβετε φακές, γαλακτοκομικά και αυγά στην καθημερινή σας διατροφή. Θα πρέπει επίσης να τρώτε τροφές όπως λάχανο, ντομάτες, κουνουπίδι, μπρόκολο και καρότα για να λαμβάνετε την ποσόστωση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών όπως μέταλλα, βιταμίνες και ασβέστιο.

Παγάκια

Αυτό μπορεί να είναι λίγο άβολο και να σας προκαλεί κυριολεκτικά ρίγη, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Πάρτε μερικά παγάκια και κάντε μασάζ γύρω από το στήθος σας με κυκλικές κινήσεις για περίπου 1-2 λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει στη σύσφιξη των μυών εκεί και θα καταπολεμήσει επίσης την κυτταρίτιδα γύρω από την περιοχή.

Κολύμπι

 Μόνο 10-15 λεπτά στην πισίνα κάθε μέρα μπορούν να σας χαρίσουν το τέλειο στήθος που πάντα θέλατε. Η άσκηση θα ανασηκώσει το στήθος με φυσικό τρόπο και θα βοηθήσει στην τόνωση των μυών σας.

Η καλοσύνη του μασάζ

Ένα μασάζ θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να συσφίξετε και να τονώσετε τους μυς του στήθους σας και επίσης θα σας επιτρέψει να ελέγξετε για εξογκώματα. Χρησιμοποιήστε είτε αμυγδαλέλαιο είτε τζελ αλόης βέρα για το μασάζ. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία με τη σειρά της θα μειώσει τη χαλάρωση.