Έχετε λιπαρά μαλλιά; Αυτό είναι το μυστικό συστατικό που θα λύσει το πρόβλημα σας!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Έχετε λιπαρά μαλλιά; Αυτό είναι το μυστικό συστατικό που θα λύσει το πρόβλημα σας!
greasy hair

Τα μαλλιά σας γίνονται πιο λιπαρά νωρίτερα από ό,τι θα θέλατε; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε πιθανώς έχετε μια λιπαρή κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής, κάνετε προπόνηση υψηλής έντασης ή απλά ζείτε σε μέρος με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Όποιες και αν είναι οι αιτίες που το τριχωτό της κεφαλής σας γίνεται λιπαρό. Η λιπαρότητα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αηδιαστικά και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ενοχλητικά προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, όπως πιτυρίδα και ακόμη και τριχόπτωση. Ενώ το τριχωτό της κεφαλής σας χρειάζεται να έχει ισορροπημένα επίπεδα pH για να παραμείνει υγιές, το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται εξαιρετικά ατημέλητα και αντιαισθητικά. Τώρα, τι θα λέγατε αν σας λέγαμε ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε τη λιπαρότητα χωρίς να χρειάζεται να λούσετε τα μαλλιά σας; Ενδιαφέρεστε; Διαβάστε παρακάτω, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Femina.

Τα ξηρά σαμπουάν εφευρέθηκαν ειδικά για να σας απαλλάξουν από τις συνθήκες λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής όταν δεν έχετε χρόνο για λούσιμο των μαλλιών. Αλλά, αν δεν έχετε ούτε ένα ξηρό σαμπουάν, απλά φτάστε στην εναλλακτική του που είναι ουσιαστικά η όλη ιδέα του ξηρού σαμπουάν – η πούδρα. Η πούδρα εξαλείφει τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας. Επίσης, ενισχύει τον όγκο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσετε το τριχωτό της κεφαλής σας από τη φαγούρα και τη λιπαρότητα, πιστέψτε το!

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια μη τοξική παιδική πούδρα ή μια φυσική πούδρα χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες για αυτό. Μόλις πασπαλίσετε την πούδρα στο τριχωτό της κεφαλής, τρίψτε με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια ξεσκονίστε την. Στην αρχή θα παρατηρήσετε ότι η πούδρα είναι ορατή για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά καθώς τρίβετε, η πούδρα εξαφανίζεται. Το τριχωτό της κεφαλής σας θα αισθάνεται αμέσως πιο καθαρό και απαλλαγμένο από τη λιπαρότητα και τα μαλλιά σας θα φαίνονται ογκώδη. Επίσης, δεν θα μείνει κανένα ίχνος πούδρας, οπότε μην ανησυχείτε γι’ αυτό.