3 ΤΟΠ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 ΤΟΠ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ
woman smile 2

 #1 .ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ  ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ

Ο ζεστός καιρός του καλοκαιριού σίγουρα επηρεάζει την επιδερμίδα του προσώπου και καθιστά απαραίτητη την ενυδάτωση του σε καθημερινή βάση  . Μάλιστα η Beauy Director  Sally Hunwick  υπογραμμίζει στο Mari Claire της Αυστραλίας    ότι πρέπει ιδανικά  να χρησιμοποιούμε και   ορρούς  προσώπου με υαλουρονικό οξύ . Αυτά τα συστατικά περιέχουν 1.000 φορές παραπάνω νερό και κρατάνε το πρόσωπο απόλυτα ενυδατωμένο και προστατευμένο από υψηλές θερμοκρασίες .

 

#2. ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ .

Η ζέστη και ο συνεχής ιδρώτας , είναι τα πιο συχνά αίτια που προκαλούν ερεθισμούς στο πρόσωπο . Η  Sally μας συμβουλεύει , να χρησιμοποιήουμε, σε αυτή την περίπτωση  κρέμες οι  οποίες είναι πιο    light   και περιέχουν  συστατικά που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το πρόσωπο μας .

#3 . ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

 

Το αντηλιακό  θεωρείται ένα  από τα προϊόντα  προσώπου που πρέπει να χρησιμοποιούμε  σε καθημερινή βάση τους καλοκαιρινούς μήνες  προκειμένου  να προστατευτούμε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ,όπως είναι η UVA και η UVB . Μην ξεχάσετε να βάζετε αντηλιακό  πριν το make up και να το απλώνεται σε περιοχές όπως το πρόσωπο , τον λαιμό και το ντεκολτέ  και να το ανανεώνετε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας .