Τα καλά κρυμμένα μυστικά του Hollywood για νεανική επιδερμίδα

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Τα καλά κρυμμένα μυστικά του Hollywood για νεανική επιδερμίδα
Kate Somerville

Όλα όσα αποκάλυψε η celebrity facialist, Kate Somerville.

Σκεφτείτε το: Έχετε δει ποτέ την Jessica Alba, την Kate Hudson ή την Eva Mendes με θαμπό και πρησμένο πρόσωπο; Σίγουρα όχι. Υπάρχει λογική εξήγηση. Όλες οι παραπάνω celebrities αποτελούν μέρος της μακροσκελούς λίστας με τις πελάτισσες της αισθητικού Kate Somerville, η οποία φροντίζει την επιδερμίδα τους διατηρώντας τη λεία και λαμπερή. Ακολουθούν οι συμβουλές της για το πώς να μειώσετε το πρήξιμο στο πρόσωπο και να αποκτήσετε red carpet worthy επιδερμίδα.

Βήμα 1ο: Καυτό ντους

“Όταν μία πελάτισσά μου ταξιδεύει και πρόκειται να παρευρεθεί σε κάποιο μεγάλο event, της ζητάω να πάει πρώτα στη σάουνα ή να κάνει ένα καυτό ντους μόλις κατέβει από το αεροπλάνο”, είπε.

Βήμα 2ο: Πάγος

“Ύστερα της λέω να πάρει έναν κουβά γεμάτο με πάγο και παγωμένα κουτάλια και της ζητώ να εφαρμόσει την ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών με τα παγωμένα κουτάλια“, εξήγησε. “Έτσι μπορείτε πραγματικά να συσφίξετε την επιδερμίδα”, είπε. “Η μέθοδος αυτή ανορθώνει την επιδερμίδα και το ξέρω ότι είναι πολύ απλή, αλλά σας υπόσχομαι πως είναι το καλύτερο face lift”.

Κάτι αντίστοιχο κάνουν και η Kate Moss και η Bella Hadid, με την πρώτη να βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και φέτες από αγγούρι κάθε πρωί και τη δεύτερη να κυλά ένα παγάκι στο πρόσωπό της για να μειώσει το ενοχλητικό οίδημα.

Πηγή: www.harpersbazaar.gr