Νέα μέθοδος αντιγήρανσης Royal Skin Beauty

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Νέα μέθοδος αντιγήρανσης Royal Skin Beauty
Copy of www.dyomagazine.gr  4

Γράφει η Δέσποινα Αρναούτογλου.
Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος & Master Αισθητικής Ιατρικής

Η Αντιγήρανση έχει περάσει από πολλά μονοπάτια τις τελευταίες δεκαετίες, που άλλα είχαν νόημα και άλλα όχι . Η πραγματική Αντιγήρανση έχει γίνει το αντικείμενο πολλών μελετών παγκόσμια και στα πλαίσια της επιστημονικής κλινικής πράξης μέχρι σήμερα, δεν είχαμε βρει μέθοδο, υλικό, φάρμακο ή μηχάνημα, που να μπορεί να προσφέρει Ανάπλαση με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως θα έπρεπε για την προηγμένη τεχνολογικά εποχή που ζούμε.

Αποτελεσματική και απολαυστική αντιγήρανση

Σήμερα υπάρχει λύση για όλες και όλους εσάς που επιθυμείτε να αποφύγετε τις ενέσιμες θεραπείες, δεν έχετε χρόνο για αποθεραπεία στο σπίτι και ταυτόχρονα σας ενδιαφέρει η φυσικότητα στη έκφραση του πρόσωπό σας.

Ο λόγος για την Royal Skin Beauty, που εφαρμόζεται σε ελάχιστα ιατρεία σε όλο τον κόσμο.

Η διαδρομή που έχει διανύσει αυτή η θεραπεία, δεν είναι η συνηθισμένη. Πρώτα δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση σοβαρών δερματολογικών προβλημάτων και μετά τροποποιήθηκε, για να φτάσει σήμερα να είναι η νούμερο ένα θεραπεία Ανάπλασης/Ανανέωσης του δέρματος, με την χρήση του συνδυασμού Αμινολεβουλινικού οξέος (ALA) και Υαλουρονικού.

Η Royal Skin Beauty είναι η μόνη θεραπεία που βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, μειώνει τα σημάδια φωτογήρανσης, εξαφανίζει την λεπτή ρυτίδωση, μειώνει τους ευμεγέθεις πόρους και ενυδατώνει βαθειά το δέρμα, χωρίς να χρειάζεται ενέσεις, χωρίς μελανιές και παραμορφώσεις, ανώδυνη και χαλαρωτική.

Το ειδικό gel Αμινολεβουλινικού οξέος και Υαλουρονικού, απλώνεται στο δέρμα σε συνδυασμό με κόκκινη πηγή φωτός χαμηλής ισχύος LED, και μέσω νανοσωματιδίων, εισδύει στο δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο, παρέχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Πρόκειται για θεραπεία που δεν απαιτεί τροποποίηση του καθημερινού σας προγράμματος, καθώς αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας. Ανάλογα το πρόβλημα και την ηλικία, απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών και στην συνέχεια περιοδική συντήρηση του αποτελέσματος, καθώς η βιολογική γήρανση δυστυχώς δεν σταματά.

Εφαρμόζεται εκτός από το πρόσωπο, στον λαιμό, το ντεκολτέ και χέρια, περιοχές που είχαν μεγάλες δυσκολίες μέχρι χθες στην θεραπευτική τους αντιμετώπιση, αλλά και στην πρόληψη της πρώιμης γήρανσης. Μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, και αποδεδειγμένα θα δώσει άμεσα λάμψη και σταδιακά ένα λείοo, νεανικό δέρμα.

Σας προσκαλώ να δοκιμάσετε Royal Skin Beauty και σίγουρα θα γίνετε λάτρεις της!