3 ραντεβού ομορφιάς που πρέπει άμεσα να κλείσεις εκτός από το κομμωτήριο και το μανικιούρ

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 ραντεβού ομορφιάς που πρέπει άμεσα να κλείσεις εκτός από το κομμωτήριο και το μανικιούρ
manikiour lady street

Κομμωτήριο, περιποίηση άκρων, προσώπου, επιδερμίδας: είναι τόσα τα ραντεβού που πρέπει να κλείσουμε για να περιποιηθούμε πρόσωπο και σώμα που πραγματικά, ίσως χρειαστεί να τα καταγράψουμε για να μην παραλείψουμε κάποιο.

Tα ραντεβού για την περιποίηση μαλλιών και άκρων είναι σχεδόν πάντοτε πρώτα στη λίστα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά σημαντικά. Κατά το lockdown, πολλά σημεία του σώματος και του προσώπου έμειναν απεριποίητα και οι λόγοι είναι αρκετοί: δεν είχαμε την διάθεση να τα περιποιηθούμε μόνες, δεν ξέραμε τον σωστό τρόπο, φοβόμασταν μήπως κάνουμε κάτι λάθος, δεν βρίσκαμε χρόνο (γιατί με την τηλεργασία και τη νέα καθημερινότητα που καλούμασταν να ακολουθήσουμε, βγαίναμε εκτός προγράμματος).

Αυτή την περίοδο, όμως, μπορούμε να κλείσουμε τα ραντεβού ομορφιάς και περιποίησης που θέλουμε κι έτσι να αισθανθούμε πιο περιποιημένες, αναζωογονημένες.

Κεφάλαιο «φρύδια»: Είτε γιατί ξεσπάσαμε λόγω νεύρων με το lockdown και χαλάσαμε το σχήμα, είτε γιατί τα αφήσαμε για να γίνουν πιο πυκνά, ή γιατί απλά δεν μπορούμε να δώσουμε το σχήμα που μας ταιριάζει όπως μια brow expert. Επιτέλους ήρθε η στιγμή να μας περιποιηθεί το πιο βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου, ένας ειδικός.

Κεφάλαιο «αποτρίχωση»: Είμαι από τις γυναίκες που ενώ έχω δοκιμάσει κάθε μέθοδο αποτρίχωσης, σε κάποια σημεία του σώματος μου, η μόνη που λειτουργεί είναι η αποτρίχωση με κερί. Και ενώ στο lockdown έκανα την απόπειρα να κάνω μόνη μου, σπίτι, το αποτέλεσμα ήταν μάταιο. Προσωπικά το ραντεβού για αποτρίχωση το έκλεισα πριν καν κλείσω μανικιούρ, πεντικιούρ.

Κεφάλαιο «αναζωογόνησης»: Εδώ, κάθε μία μπορεί να εντάξει ό,τι προτιμάει. Από ένα απλό μασάζ, θεραπευτικό ή μη, μέχρι μία περιποίηση προσώπου με έλαια ή ακόμα και πιο εξειδικευμένη, μετά από τόσες μέρες κλεισμένες στο σπίτι, το σώμα μας, το πρόσωπο μας αξίζει την καλύτερη περιποίηση που θα μας χαλαρώσει και θα μας ενυδατώσει παράλληλα. Και επειδή κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, ας απολαύσουμε μία αναζωογονητική θεραπεία, ένα μασάζ τώρα που μπορούμε για να έχουμε περισσότερες αντοχές σε ό,τι νέο έρθει. Τουλάχιστον, θα μας βρει πιο χαλαρές!

Πηγή: www.bovary.gr