Πώς θα διατηρήσεις σταθερό το μακιγιάζ σου στον καύσωνα

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Πώς θα διατηρήσεις σταθερό το μακιγιάζ σου στον καύσωνα
red hair 2

Σταθερό μακιγιάζ και υψηλές θερμοκρασίες πάνε μαζί χάρη σε μόλις ένα προϊόν.

Σταθερό μακιγιάζ το καλοκαίρι με τον καύσωνα και την υγρασία; Κι όμως, γίνεται! Μπορεί να πίστευες ότι δεν υπάρχει καμία λύση στο μακιγιάζ που λιώνει υπό τους 40 βαθμούς Κελσίου, τη μάσκαρα που “τρέχει”, τη λιπαρότητα και τις γυαλάδες που κάνουν την εμφάνισή τους μετά από λίγη ώρα… Όμως, υπάρχει ένα θαυματουργό προϊόν που μπορεί να λύσει όλα τα παραπάνω, κι αυτό δεν είναι άλλο από το setting spray.

Πρόκειται για ένα καλλυντικό προϊόν που θυμίζει face mist, με τη διαφορά ότι τα ειδικά πολυμερή που περιέχει όχι μόνο “σφραγίζουν” το makeup, κρατώντας το στη θέση του αναλλοίωτο για ώρες, αλλά επιπλέον χαρίζουν μια φωτεινή, υγιή όψη στην επιδερμίδα.

Πώς χρησιμοποιείται;

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη, παρόμοια με αυτή των face mists, αφού αρκεί να το ψεκάσεις στο πρόσωπό σου λίγα λεπτά αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου. Εκτός από τη σταθερότητα, τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα που προσφέρουν τα finishing sprays, δίνουν την αίσθηση ότι μόλις βάφτηκες, ακόμα και μετά από πολλές ώρες, ενώ μπορείς να τα έχεις μαζί σου όλη μέρα για να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου – και να δροσίζεσαι. Κάποια από αυτά προσφέρουν ακόμα και (μια μικρή) προστασία από τον ήλιο, ενώ άλλα απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες και ελέγχουν τη λιπαρότητα. Τα περισσότερα πάντως έχουν τέλεια μυρωδιά, κάνοντας την όλη εμπειρία πολύ ευχάριστη.

Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι και πιο ταλαντούχοι makeup artists δεν πάνε πουθενά χωρίς τα setting sprays τους!

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr/