Οδηγός περιποίησης επιδερμίδας – Η ακριβής ποσότητα που πρέπει να εφαρμόζεις από κάθε προϊόν

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Οδηγός περιποίησης επιδερμίδας – Η ακριβής ποσότητα που πρέπει να εφαρμόζεις από κάθε προϊόν
woman applying cream

Κάθε ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου οφείλει να περιλαμβάνει μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία θα φροντίσουν την επιδερμίδα σου και θα την ενισχύσουν με πολύτιμα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά. Σέρουμ, κρέμες, οροί, έλαια είναι μερικά από αυτά που πρωταγωνιστούν, ωστόσο πόσο σίγουρη είσαι ότι γνωρίζεις καλά τις οδηγίες χρήσης αυτών των προϊόντων, ώστε να εφαρμόζεις την ακριβή ποσότητα που πραγματικά είναι απαραίτητη;

Το brand Mukti Organics από την Αυστραλία δίνει όλες τις απαντήσεις. Οι ειδικοί του δημιούργησαν έναν πολύ χρηστικό post στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται οι ποσότητες εννέα προϊόντων. Μέσα από αυτόν τον μίνι οδηγό σκοπός τους ήταν να δείξουν σε κάθε γυναίκα ότι μεγάλη ποσότητα δεν ισοδυναμεί με καλύτερα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα να τονίσουν πως με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα αποκτούν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Δες αναλυτικά παρακάτω πόσο πρέπει να εφαρμόζεις από κάθε προϊόν. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο, όμως αυτό αρκεί για να κάνει τη δουλειά.

Προϊόν καθαρισμού =Ένα φουντούκι

Προϊόν απολέπισης= Ένα φακός επαφής

Μάσκα προσώπου= Ένα καπάκι από μπουκάλι

Σέρουμ = Ένα στραγάλι

Ορός = Ένα στραγάλι

Κρέμα ματιών= Ένα μπιζέλι

Ενυδατική κρέμα προσώπου = Μια ρόγα μεσαίου σταφυλιού

Έλαιο προσώπου = Ένα φακός επαφής

Αντηλιακή κρέμα προσώπου= Ένα φουντούκι

Πηγή: marieclaire.gr