8583b

Παστέλι με σουσάμι, αμύγδαλα και φυστίκια

Ένα παστέλι πεντανόστιμο και λαστιχωτό με σουσάμι, αμύγδαλα και φυστίκια αλλά και αρωματικά μέλια Ακακίας και θυμαρίσιο. Τα ξύσματα από πορτοκάλι και λεμόνι καθώς και η κανέλα δίνουν ιδιαίτερη γεύση.

Προετοιμασία: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: – λεπτά Μερίδες: 10

 

Υλικά

  • 550 γρ. μέλι Aκακίας, Melira
  • 100 γρ. βιολογικό θυμαρίσιο μέλι, Melira
  • 550 γρ. σουσάμι ωμό
  • 100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. φυστίκια Αιγίνης, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
  • Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
  • Κανέλα, σκόνη

Δείτε εδώ την σ εκτέλεση της συνταγής