Ένα παστέλι πεντανόστιμο και λαστιχωτό με σουσάμι, αμύγδαλα και φυστίκια αλλά και αρωματικά μέλια Ακακίας και θυμαρίσιο. Τα ξύσματα από πορτοκάλι και λεμόνι καθώς και η κανέλα δίνουν ιδιαίτερη γεύση.
Προετοιμασία: 5 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: – λεπτά | Μερίδες: 10 |
Υλικά
- 550 γρ. μέλι Aκακίας, Melira
- 100 γρ. βιολογικό θυμαρίσιο μέλι, Melira
- 550 γρ. σουσάμι ωμό
- 100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
- 100 γρ. φυστίκια Αιγίνης, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
- Κανέλα, σκόνη
Δείτε εδώ την σ εκτέλεση της συνταγής