Μάθετε πως θα μειώσετε το φριζάρισμα με εύκολους τρόπους!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Μάθετε πως θα μειώσετε το φριζάρισμα με εύκολους τρόπους!
frizarisma

Η συνεχής έκθεση στη θερμότητα, τη ρύπανση και τη βρωμιά σε συνδυασμό με το θερμικό στυλ και το υπερβολικό πλύσιμο μπορεί να προκαλέσουν καταστροφή  στο τριχωτό της κεφαλής. Επομένως, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι τα μαλλιά σας καταλήγουν να φαίνονται στεγνά και φριχτά, κάνοντας σας να θέλετε να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Be Beautiful In.

Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε στα μαλλιά σας ένα διάλειμμα από όλα τα θερμικά εργαλεία. Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Εδώ είναι πέντε εξαιρετικά απλές και αποτελεσματικές συμβουλές για να εξημερώσετε τα ταλαιπωρημένα σας  μαλλιά.

Μασάζ με ζεστό λάδι

Τα μασάζ με ζεστό λάδι είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να μειώσετε το φριζάρισμα και να επιτύχετε εξαιρετικά μαλακά και λαμπερά μαλλιά. Η θέρμανση καθιστά το λάδι των μαλλιών πιο λεπτό, το οποίο το βοηθά να βυθιστεί πιο γρήγορα στο τριχωτό της κεφαλής και να απλωθεί πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας έτσι τη θραύση. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα κάλυμμα ντους για την αίσθηση που μοιάζει με spa. Ξεπλύνετε και αποκτήστε απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Deep conditioning θεραπεία

Μία φορά την εβδομάδα, περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με μια σούπερ θρεπτική και ενυδατική μάσκα μαλλιών. Ανεξάρτητα από τον τύπο, την υφή ή την πυκνότητα των μαλλιών σας, μια βαθιά μάσκα μαλλιών είναι η απάντηση στα περισσότερα από τα προβλήματα των μαλλιών σας. Από την επιδιόρθωση των χημικά επεξεργασμένων μαλλιών έως την αναζωογόνηση των σκληρών μαλλιών, μπορεί να αναζωογονήσει εντελώς τα θαμπά μαλλιά σας.

Μην λούζετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά

Τώρα που είστε κυρίως στο σπίτι, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας είναι πολύ λιγότερο εκτεθειμένα σε βρωμιά, ρύπανση, σκληρές ακτίνες του ήλιου και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σας παραμένουν καθαρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν χρειάζεται να πλένονται με σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες  συχνά. Περιορίστε λοιπόν το πλύσιμο των μαλλιών σας σε δύο φορές την εβδομάδα και χρησιμοποιήστε μια πιο ήπια φόρμουλα χωρίς θειικά άλατα για να αποφύγετε την απογύμνωση των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής από τα φυσικά έλαια.

Παραλείψτε το πιστολάκι

Το καλύτερο πράγμα όταν είστε σε εσωτερικό  χώρο όλη την ώρα είναι ότι δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για την εμφάνιση των μαλλιών σας. Επομένως, είναι η ιδανική στιγμή να παραλείψετε αυτό το στεγνωτήριο και να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα. Και τις ημέρες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία θερμικής σχεδίασης εφαρμόστε  ορούς μαλλιών για να εξομαλύνετε το φριζάρισμα, να βελτιώσετε τη λάμψη και να δώσετε στα μαλλιά μια  εξαιρετικά απαλή και γυαλιστερή μορφή.