Υγρό Λίφτινγκ “Liquid facelift” Μάθετε τι είναι

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Υγρό Λίφτινγκ “Liquid facelift” Μάθετε τι είναι
liquid facelift cover

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις στη φροντίδα του δέρματος και τις αντιγηραντικές θεραπείες, ίσως να έχετε ακούσει τον όρο υγρό λίφτινγκ. Το “Liquid facelift” είναι η φράση που χρησιμοποιείται για έναν συνδυασμό ενέσιμων διαδικασιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν ορισμένα από τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γήρανση – όπως απώλεια όγκου ή εμφάνιση ρυτίδων – χωρίς να υποβληθούν σε επεμβατική χειρουργική επέμβαση ή ανάρρωση. Σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών (American Society of Plastic Surgeons)

Τι είναι το υγρό λίφτινγκ

Τα Liquid facelift διαθέτουν έναν συνδυασμό ενέσιμων για την αντιμετώπιση συνηθισμένων προβλημάτων που προκύπτουν καθώς γερνά το δέρμα σας, όπως:

  • Γραμμές στο μέτωπό σας, καθώς και γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας
  • ΄΄Κρεμασμένες ΄΄ γραμμές φρυδιών, γωνίες του στόματος ή της γνάθου
  • Απώλεια όγκου  κάτω από τα μάτια σας ή στα μάγουλα ή τα χείλη σας

Τα αποτ

ελέσματα του υγρού λίφτινγκ είναι ορατά σχεδόν αμέσως και ανάλογα με τα ενέσιμα που επιλέγετε, τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν τουλάχιστον ένα χρόνο και περισσότερο. Ο πλαστικός χειρουργός σας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας για να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσετε να φαίνεστε ανανεωμένοι.

Είστε κατάλληλος να υποβληθείτε το υγρό λίφτινγκ;

Οι άνθρωποι που μπορούν να υποβληθούν σε αυτή την διαδικασία είναι οι ασθενείς που  έχουν ήπια σημάδια γήρανσης (λεπτές γραμμές και ρυτίδες ή ελάχιστη απώλεια όγκου) και δεν έχουν υπερβολική χαλάρωση του δέρματος.

Ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ότι  οι θεραπείες αυτές  απαιτούν συντήρηση και έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν ώθηση στον όγκο ή να απαλύνουν τις ρυτίδες.

Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό με πιστοποίηση συμβούλου, ο οποίος διαθέτει επιπλέον εκτεταμένη εκπαίδευση και έχει την εμπειρία και την εμπειρία που χρειάζεστε.

Υγρό Λίφτινγκ : Αποτελέσματα και ανάρρωση

Τις περισσότερες φορές, χρειάζεται λιγότερο από μία ώρα για να ολοκληρωθεί, αν και μπορείτε να επιλέξετε να χωρίσετε τη διαδικασία σε περισσότερες από μία συνεδρίες. Ένα υγρό λίφτινγκ είναι σχεδόν ανώδυνο, όχι μόνο δεν απαιτεί αναισθησία, αλλά τα περισσότερα περιέχουν έναν παράγοντα για το μούδιασμα ή συσκευή ψύξης για να κάνουν την εμπειρία σας ανώδυνη.

Σε περίπτωση που εμφανίσετε μερικά σημάδια, καλύψτε τα με ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Ενδέχεται να εμφανίσετε μικρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ήπιο πρήξιμο, μώλωπες, ερυθρότητα ή σκληρότητα στα σημεία της ένεσης, αλλά είναι προσωρινά προβλήματα που θα επιλυθούν εντός μερικών ημερών.