Κρέμες ματιών με απλικατέρ: Μήπως να τις προτιμήσουμε;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Κρέμες ματιών με απλικατέρ: Μήπως να τις προτιμήσουμε;
lady cream face mirror

Από τις πιο ωραίες απολαύσεις που μπορούν να μας προσφέρουν είναι το μασάζ. Δεν συμφωνείτε; Όταν αυτό δεν είναι εφικτό, εναλλακτικά μπορούμε να το προσφέρουμε μόνες μας στον εαυτό μας έστω και σε μικρή δόση – σφηνάκι. Οι κρέμες ματιών με απλικατέρ μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα σύντομης απόλαυσης! Κάνοντας ένα υπέροχο, αυτοσχέδιο, ανέξοδο, ευεργετικό μασάζ στην ευρύτερη περιοχή μας βοηθάνε να ξεκουράζουμε και να ανακουφίζουμε τα πολύτιμα μάτια μας που δουλεύουν ασταμάτητα – τα βλέφαρα ανοιγοκλείνουν γύρω στις 10.000 φορές κάθε μέρα- και εκτίθενται συνεχώς στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες. Εξάλλου, η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή και ευάλωτη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπό μας, γι αυτό και είναι πιο επιρρεπής στην εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, που είμαστε συνέχεια μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή λόγω της τηλεργασίας έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από ξεκούραση, ηρεμία και αποφόρτιση.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ατού τους, είναι ότι συμβάλλουν στην καλή υγιεινή, αφού τα χέρια μας δεν έρχονται σε επαφή με την κρέμα.

Σε συσκευασία σωληναρίου με εργονομικό απλικατέρ από ατσάλι ή μέταλλο, αφήνουν μια μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα και της χαρίζουν άμεση αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, μπορούμε να τις βάζουμε στο ψυγείο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Διεγείροντας την μικροκυκλοφορία του αίματος βοηθάνε στην αποσυμφόρηση και στην απάλυνση οιδημάτων και μαύρων κύκλων.

Όσο για τις συνθέσεις και τις υφές, αυτές ποικίλουν. Υπάρχουν λεπτόρρευστες και δροσιστικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές, με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά ή πεπτίδια, ανάλογα τον σκοπό που επιτελούν. Στη φόρμουλα, συχνά προστίθενται και οπτικοί παράγοντες για να λειαίνουν ρυτίδες και να απαλύνουν μαύρους κύκλους ακόμα και σκόνη διαμαντιού για έξτρα φωτεινότητα.