Γιορτινό, πετιμεζάτο και μοσχοβολιστό κατσικάκι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το σουβλιστό. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και λίγα ανοιξιάτικα καρότα κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Προετοιμασία: 150λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 2 ώρες | Μερίδες: 6 |
Υλικά
- 2 χεράκια κατσικίσια περίπου 4 κιλά (συνολικά), σπασμένα για φούρνο
- 1½ κιλό πατατούλες baby
- 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια
- 200 γραμμάρια χρωματιστά ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
- 1 κεφάλι σκόρδο
- 100 χιλιοστόλιτρα ελαιόλαδο
- 100 χιλιοστόλιτρα πετιμέζι ροδιού ή σταφυλιού
- Χυμός από 2 λεμόνια
- 2 κουτ. γλυκού κόλιανδρο, χοντροσπασμένο
- 6-7 κλαδάκια δεντρολίβανο
- Μαύρο πιπέρι, χοντροτριμμένο
- 1 πρέζα αλάτι (θαλασσινό)
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής