Τα δύο αποτελεσματικά hacks που είδαμε στο TikTok ενάντια στα σπυράκια

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Τα δύο αποτελεσματικά hacks που είδαμε στο TikTok ενάντια στα σπυράκια
face cream

Απαλύνουν τον πόνο και μειώνουν τον ερεθισμό στην περιοχή που έχουν κάνει την εμφάνισή τους

Ποτέ καμία γυναίκα δεν αγάπησε τα σπυράκια. Ακόμα κι αν φροντίζεις και περιποιείσαι καθημερινά και με ιδιαίτερη προσοχή το πρόσωπό σου, αυτά έχουν την τάση να εμφανίζονται και μάλιστα, την πιο ακατάλληλη στιγμή. Είναι μια πηγή μόλυνσης, που αν προσπαθήσεις να την εξαφανίσεις σπάζοντάς τα με τα δάχτυλά σου, το πιθανότερο είναι να έχεις χειρότερο και επίπονο αποτέλεσμα. Πέρα από αυτό, τα σπυράκια είναι αναμφισβήτητα αντιαισθητικά.  Αποτελούν μια ατέλεια στο πρόσωπο, η οποία επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία, ακόμα και τις ημέρες της καραντίνας, που χρειάζεσαι μόνο θετική ενέργεια και φουλ αυτοπεποίθηση για να νιώθεις καλά στο σπίτι.

Στην περίπτωση που αυτά επιμένουν να εμφανίζονται, θα πρέπει κάποια στιγμή να προγραμματίσεις μια επίσκεψη στο δερματολόγο σου για να τα εξετάσει και να ακολουθήσεις, αν χρειαστεί, μια θεραπεία. Ομως, αν μιλάμε για ένα πιο σπάνιο “φαινόμενο”, τότε μπορείς να εφαρμόσεις ένα από τα παρακάτω αποτελεσματικά hacks, τα οποία βρήκα στο TikTok. Απαλύνουν τον πόνο, μειώνουν τον ερεθισμό στην περιοχή που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα σπυράκια και κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει.

Hack 1

Θα χρειαστείς γιαούρτι και λίγο χυμό πορτοκαλιού. Ανακάτεψε τα δύο υλικά και άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο. Περίμενε να δράσει για δέκα λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Hack 2

Θα χρειαστείς ένα φακελάκι τσάι χαμομήλι. Βράσε νερό, βάλε το σε ένα φλιτζάνι και άφησε μέσα το φακελάκι. Μόλις περάσουν δέκα λεπτά, απομάκρυνε το φακελάκι, στύψε το και βάλε το στην κατάψυξη για δέκα λεπτά, για να γίνει μια δροσερή κομπρέσα. Στη συνέχεια, ακούμπησε το φακελάκι στο σημείο που έχει εμφανιστεί το σπυράκι. Μπορείς έπειτα να εμποτίσεις cotton pads με τσάι χαμομήλι και να σκουπίσεις όλο το πρόσωπο, για να το καθαρίσεις και να το αναζωογονήσεις.

Πηγή: marieclaire.gr