Πασχαλινά δώρα από τα Παιδικά Χωριά SOS

Home ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Πασχαλινά δώρα από τα Παιδικά Χωριά SOS
Κεραμικά κουνελάκια 1024x683

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί με αυτό το αληθινό του νόημα, η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς. Γι’ αυτό φέτος, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και με κάθε αγορά μας, συμβάλουμε στην ενίσχυση του Οργανισμού που αυτή την περίοδο το έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε, τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας με συμβολική αξία και σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα με τις πασχαλινές τους δημιουργίες.

Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ετοιμάσει για εσάς χειροποίητες λαμπάδες από αρωματικό κερί, σε 6 μοναδικά σχέδια που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικά δώρα αγάπης για εκείνους τους νονούς που θέλουν να χαρίσουν μια ιδιαίτερη πασχαλινή λαμπάδα που θα λατρέψουν τα βαφτιστήρια. Ο παραμυθένιος Μονόκερος, η Πεταλούδα που συμβολίζει τον ερχομό της Άνοιξης, η Κότα το παραδοσιακό στοιχείο του Πάσχα και ο σκανταλιάρης Πειρατής που «διψάει» για περιπέτεια! Πέρα από τους μικρούς μας φίλους θα τις λατρέψουν και οι μεγάλοι, καθώς θα βρείτε σχέδια για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά ή ενήλικες.

Πέρα από τις υπέροχες λαμπάδες, στο eshop των Παιδικών Χωριών SOS θα ανακαλύψετε και άλλες πασχαλινές δημιουργίες που θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη και όμορφη πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, που τώρα ειδικά το έχουμε όλοι ανάγκη. Επίσης, θα βρείτε  all season διακοσμητικά, κούπες και αρωματικά κεριά που αποτελούν όμορφες ιδέες για δώρα στους αγαπημένους μας.

 Αυτό το Πάσχα δείχνουμε στους αγαπημένους μας ότι αν και μακριά, τους έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά και τη σκέψη μας, χαρίζοντας δώρα αγάπης από το eshop των Παιδικών Χωριών SOS.

Επισκεφθείτε το e-shop των Παιδικών Χωριών SOS εδώ.