«Ε, Φίλε! Για την Ευτυχία καλά πάω;»

Home ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ «Ε, Φίλε! Για την Ευτυχία καλά πάω;»
woman beach happy

Η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία έρχεται στο ΔΥΟ Forum για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το μονοπάτι προς την πολυπόθητη Ευτυχία

Ευτυχία για Αρχάριους, Εικόνα σώματος και ευτυχία, Ερωτική σχέση κι ευεξία: Από την εξωτερική λάμψη στην προσωπική ανάπτυξη, η δύναμη των θετικών συναισθημάτων και η ευεργετική λειτουργία των δυσφορικών συναισθημάτων…

Ερευνώντας τον δρόμο για την ευτυχία, η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία συμμετέχει στο ΔΥΟ Forum και μας περιμένει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο για να μας δείξει τα μονοπάτια της ψυχής.

Ελέγχουμε μόνο το 50% της ευτυχίας μας

Σύμφωνα με τις μελέτες της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας, η ευτυχία είναι συνάρτηση ψυχολογίας και βιολογίας ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε τον έλεγχο περίπου του 50% του τελικού βαθμού ευτυχίας στη ζωή μας.

«Το υπόλοιπο 50% εξαρτάται από τον τρόπο που οι υποδοχείς, η νευρολογία του εγκεφάλου σας και το αυτόνομο νευρικό σύστημα βιώνει τα θετικά συναισθήματα (ένταση, ποιότητα, συχνότητα)», εξηγεί ο κ. Γαλανάκης, ο οποίος θα αναλύσει διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα, στην ομιλία του με τίτλο «Ευτυχία για Αρχάριους v1.0. Αποδομώντας 10 μύθους για την Ευτυχία».

Το ΔΥΟ Forum 

Tο ΔΥΟ Forum, ο θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, κοινό και επιχειρήσεις, πιστό στο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό επιστρέφει στις 14 και 15 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο φέτος γεμάτο καινοτομίες!

Δείτε ολόκληρο το επιστημονικό πρόγραμμα του ΔΥΟ FORUM εδώ https://dyoforum.gr

Στο 6ο ΔΥΟ Forum συμμετέχουν οι: Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, Εταιρεία Επιγενετικής, Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Πάτρας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Ελληνικό Ινστιτούτο  Χαλκού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ