9628

Φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με σπανάκι και μυρωδικά

Το φιλέτο γαλοπούλας γεμίζετε με σπανάκι και μυρωδικά αλλά και απαλό τυρί κρέμα. Υπέροχη συνταγή που κάνει το κρέας της γαλοπούλας ζουμερό και τρυφερό.

Προετοιμασία: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά Μερίδες: 4

 

Υλικά

  • 2 φιλέτα γαλοπούλα
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 700 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
  • 1 ματσάκι μυρώνια, χοντροκομμένα
  • 1 ματσάκι καυκαλήθρες, χοντροκομμένα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 ματσάκι μάραθο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 60 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
  • 1 κουτ. γλυκού κάρι
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής