Το φιλέτο γαλοπούλας γεμίζετε με σπανάκι και μυρωδικά αλλά και απαλό τυρί κρέμα. Υπέροχη συνταγή που κάνει το κρέας της γαλοπούλας ζουμερό και τρυφερό.
Προετοιμασία: 20 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 2 φιλέτα γαλοπούλα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 700 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
- 1 ματσάκι μυρώνια, χοντροκομμένα
- 1 ματσάκι καυκαλήθρες, χοντροκομμένα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρούς κύβους
- 1 ματσάκι μάραθο ή άνηθο, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 60 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 1 κουτ. γλυκού κάρι
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής