Μάθετε τα πάντα για την ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Μάθετε τα πάντα για την ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική!
lipo guptiki

Το σχήμα και η αναλογία των γλουτών είναι σημαντικοί παράγοντες σε ένα ελκυστικό, καλά αναλογικό σώμα. Με τη χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, ένας εξειδικευμένος αισθητικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένες τεχνικές μεταφοράς λίπους για να επιτύχει ένα πληρέστερο, πιο στρογγυλό περίγραμμα γλουτών, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας American Board of Cosmetic Surgery.

Τι είναι η ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική;

Η ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία μεταφοράς λίπους που αυξάνει το μέγεθος και το σχήμα των γλουτών χωρίς εμφυτεύματα. Το υπερβολικό λίπος απομακρύνεται από τους γοφούς, την κοιλιά, το κάτω μέρος της πλάτης ή τους μηρούς με λιποαναρρόφηση και στη συνέχεια ένα μέρος αυτού του λίπους εγχέεται στρατηγικά στους γλουτούς.

Ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί να βελτιώσει τις αναλογίες ολόκληρου του κάτω σώματος με τη χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, βοηθώντας έναν ασθενή να χάσει λίπος σε κοινές «προβληματικές περιοχές» και να ενισχύσει τους γλουτούς, με αποτελέσματα που διαρκούν πολλά χρόνια.

Γιατί να κάνετε ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική;

Το σχήμα και η αναλογία των γλουτών ενός ατόμου καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική. Τόσο η σκελετική σας δομή όσο και ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας αποθηκεύει λίπος επηρεάζουν την εμφάνιση του κάτω σώματος. Μια υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορεί να λειτουργήσει για να επιτύχει ένα υγιές σωματικό βάρος και να τονώσει τους μυς, αλλά πολλοί ασθενείς παραμένουν δυσαρεστημένοι με ένα «επίπεδο» γλουτό που δεν έχει σχήμα.

Η χειρουργική επέμβαση γλουτών με λιπογλυπτική,  μπορεί να βοηθήσει στην υπερνίκηση των επιπτώσεων της γενετικής ανασχηματίζοντας τους γλουτούς και τις γύρω περιοχές, όπως τα ισχία, το κάτω μέρος της πλάτης και τους μηρούς. Μπορείτε να επιλέξετε  την ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική γιατί:

 • Βελτιώνει τις καμπύλες του κάτω μέρους του σώματος σας
 • Μειώνει το υπερβολικό  λίπος στους γοφούς, τους μηρούς ή την κοιλιά σας, προσθέτοντας πληρότητα στους γλουτούς
 • Κάνει τα ρούχα να φαίνονται πιο ελκυστικά
 • Δίνει ένα πιο νεανικό, αισθητικά ευχάριστο σχήμα στους επίπεδους γλουτούς
 • Βελτιώνει τις συνολικές σας αναλογίες, βελτιώνοντας την ισορροπία μεταξύ του άνω και κάτω σώματος

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική;

Photo by Pixabay

Μια ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους των γλουτών. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς είναι πιο κατάλληλοι για τη διαδικασία και είναι σημαντικό να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες για τη χειρουργική επέμβαση, την ανάρρωση και τα αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, πιθανότατα είστε καλός υποψήφιος για ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική αν συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

 1. Θέλετε μια αύξηση γλουτών χωρίς εμφυτεύματα
 2. Έχετε καλό τόνο δέρματος στους γοφούς και τους γλουτούς
 3. Έχετε επαρκή αποθέματα λίπους σε άλλες περιοχές για συγκομιδή για ένεση στους γλουτούς
 4. Είστε πρόθυμοι και ικανοί να αποφύγετε το να καθίσετε για αρκετές εβδομάδες

Παρά το όνομά του, μια  ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική δεν είναι μια παραδοσιακή διαδικασία «ανόρθωσης» δεν αντιμετωπίζει το  χαλαρό δέρμα στους γλουτούς. Εάν σας ενοχλεί η περίσσεια, το κρέμασμα δέρματος στους γλουτούς ή τους μηρούς, η χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης μηρών και γλουτών μπορεί να είναι μια πιο κατάλληλη επιλογή.

Η ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική έναντι εμφυτευμάτων γλουτών;

Photo by Freepik

 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ανόρθωσης γλουτών με λιπογλυπτική είναι ότι αυξάνει το μέγεθος των γλουτών χωρίς εμφυτεύματα. Στα χέρια ενός ειδικά εκπαιδευμένου χειρουργού που λειτουργεί σε διαπιστευμένη εγκατάσταση, η διαδικασία έχει χαμηλό κίνδυνο επιπλοκών και μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά με φυσικά αποτελέσματα και με μια όμορφη αίσθηση.

Ωστόσο, εάν είστε πολύ αδύνατοι, μπορεί να μην έχετε αρκετό λίπος για την ‘’κάλυψη’’ των γλουτών και τα εμφυτεύματα γλουτών μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε την επιθυμητή αύξηση μεγέθους. Τα εμφυτεύματα γλουτών μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ορισμένους ασθενείς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τους πρόσθετους κινδύνους εμφάνισης εμφυτευμάτων, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής συστολής της κάψουλας του εμφυτεύματος και του υψηλότερου κινδύνου μόλυνσης. Τα εμφυτεύματα γλουτών μπορούν επίσης να φαίνονται και να τα  νιώθετε λιγότερο φυσικά, σε σύγκριση με μια ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική.

Τι εμπεριέχει μια ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική;

 1. Το λίπος αφαιρείται από τους γοφούς, το κάτω μέρος της πλάτης, τους μηρούς, την κοιλιά ή / και άλλες περιοχές με λιποαναρρόφηση
 2. Το εκχυλισμένο λίπος καθαρίζεται και παρασκευάζεται για μεταφορά
 3. Ο αισθητικός χειρουργός εγχέει λίπος σε συγκεκριμένα σημεία στους γλουτούς για να αυξήσει τον όγκο και να βελτιώσει το σχήμα τους.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται συνήθως ως διαδικασία εξωτερικών ασθενών, χρησιμοποιώντας γενική αναισθησία ή ενδοφλέβια καταστολή και τοπική αναισθησία. Είναι τυπικό για ένα μέρος του ενέσιμου λίπους να μην «πηγαίνει» στη νέα του θέση – ένας έμπειρος αισθητικός χειρουργός θα το λάβει αυτό υπ’ όψιν του και μπορεί αρχικά να εγχύσει μια ελαφρώς μεγαλύτερη ποσότητα λίπους στους γλουτούς από ό, τι απαιτείται για να εξασφαλίσει τα τελικά αποτελέσματα σας!

Ανάρρωση μετά την ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική

Η λειτουργία των γλουτών απαιτεί κάποιες ειδικές τροποποιήσεις κατά την ανάκτηση. Ενώ ο πόνος είναι συνήθως ελάχιστος και εύκολα ελεγχόμενος μέσω φαρμάκων για τον πόνο, δεν θα σας επιτραπεί να καθίσετε ή να ξαπλώσετε απευθείας στους γλουτούς σας για περίπου 2 εβδομάδες μετά από μια ανόρθωση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χρειαστεί να κοιμηθείτε στο στομάχι ή στο πλάι σας, και είτε να ξαπλώσετε έτσι είτε να αντισταθείτε σε όλες τις δραστηριότητες εκτός από τη χρήση της τουαλέτας. Όταν είστε έτοιμοι, ο αισθητικός χειρουργός θα σας επιτρέψει να καθίσετε σε μια τροποποιημένη θέση, χρησιμοποιώντας ένα κάθισμα «ντόνατ» ή τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τους μηρούς σας για να αποφύγετε την πίεση στους γλουτούς. Η κανονική δραστηριότητα καθίσματος επιτρέπεται συνήθως μετά από περίπου 8 εβδομάδες.

Δεδομένου ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του χειρουργού σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να συνεχίσετε τις ελαφρές καθημερινές δραστηριότητες εντός 1 εβδομάδας μετά τη χειρουργική επέμβαση και να επιστρέψετε στη δουλειά μετά από 10 έως 14 ημερών.

Η ζωή σας μετά την ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική!

Τα αποτελέσματα της ανόρθωσης γλουτών με λιπογλυπτική διαρκούν πολλά χρόνια. Τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται με λιποαναρρόφηση δεν θα επιστρέψουν στην περιοχή και τα λιπώδη κύτταρα που επιβιώνουν από τη μεταφορά στους γλουτούς θα παραμείνουν για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, οι σημαντικές διακυμάνσεις βάρους μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματά σας, επομένως διατηρήστε ένα σταθερό βάρος για να διατηρήσετε τα αποτελέσματά σας καλύτερα.

Τα αποτελέσματα είναι συνήθως οριστικά εντός 6 μηνών από τη χειρουργική επέμβαση, αφού το υπολειμματικό πρήξιμο έχει εξαφανιστεί και είστε πλήρως θεραπευμένοι. Μέχρι στιγμής, οι καμπυλωτοί  γλουτοί σας και οι βελτιωμένες χαμηλότερες αναλογίες σώματος θα είναι ορατοί στην εμφάνιση σας.

Όταν εκτελείται από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, η ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική είναι μια ικανοποιητική διαδικασία με μακροχρόνια αποτελέσματα. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα είναι να συναντηθείτε με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό για συμβουλές!