Είναι ανακυκλώσιμα όλα τα μέρη της συσκευασίας των καλλυντικών μου;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Είναι ανακυκλώσιμα όλα τα μέρη της συσκευασίας των καλλυντικών μου;
kalluntika

Δεν γίνεται να ζεις το 2020 και να μην έχεις δύο κάδους στο σπίτι σου: έναν για τα σκουπίδια και έναν για την ανακύκλωση. Ιδανικά, θα έπρεπε να έχεις και έναν ακόμη αν είσαι beauty maniac: έναν τρίτο κάδο ειδικό για τα καλλυντικά σου.

Στην τρίτη περίπτωση, όμως, υπάρχουν κάμποσα ερωτήματα και το σημαντικότερο: είναι ανακυκλώσιμα όλα τα μέρη της συσκευασίας των καλλυντικών μου;

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις εσύ την απάντηση, αρκεί να πας τα καλλυντικά που έχεις τελειώσει στο σωστό μέρος και αυτό είναι τα Sephora!

Σε κάθε κατάστημα Sephora πλέον θα βρεις ειδικούς κάδους ανακύκλωσης όπου μπορείς να επιστρέψεις γυάλινα δοχεία, σωληνάρια, παλέτες κλπ. και οι ειδικοί να αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα ώστε τα προϊόντα να διαχωρίζονται και να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά standards. Υλικά όπως γυαλί από αρώματα ή πλαστικά μπουκάλια θα γίνουν υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε νέα προϊόντα ή συσκευασίες. Όσον αφορά άλλα, πιο σύνθετα υλικά με διαφορετικά συστατικά, θα προωθούνται στην παραγωγή ενέργειας!

Και εννοείται, σε αυτούς τους κάδους μπορείς να πας οποιοδήποτε καλλυντικό σου και όχι απαραίτητα κάποιο που αγόρασες από τα Sephora!

Αυτά τα νέα νιώθουμε διπλά χαρούμενοι όταν τα μοιραζόμαστε!

Πηγή: https://www.tlife.gr/