Αυτός ο νέος αναλυτής προσώπου υψηλής τεχνολογίας διαγιγνώσκει το δέρμα σας σε 30 δευτερόλεπτα

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Αυτός ο νέος αναλυτής προσώπου υψηλής τεχνολογίας διαγιγνώσκει το δέρμα σας σε 30 δευτερόλεπτα
face 09

Η τεχνολογική καινοτομία που συμβαίνει στην ομορφιά αυτή τη στιγμή δεν παύει να με εκπλήσσει. Έχουμε εργαλεία για το σπίτι που ανταγωνίζονται τις θεραπείες στο ιατρείο και τρισδιάστατους εκτυπωτές που μπορούν πραγματικά να εκτυπώσουν βερνίκι νυχιών στα νύχια σας – για να μην αναφέρουμε, μια σειρά από φουτουριστικές εφαρμογές που φέρνουν την επαυξημένη πραγματικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Σε αυτή τη σειρά έρχεται να προστεθεί η νέα τεχνολογία ανάλυσης δέρματος τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας τεχνολογίας ομορφιάς Vanity Planet με την ονομασία Skin Reporter, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας New Beauty.

Η νέα υπηρεσία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Perfect Corp., γνωστή για τις πρωτοποριακές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και τις οθόνες «δοκιμής» στα καταστήματα, η νέα υπηρεσία που διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας του Vanity Planet επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν εικονικά το πρόσωπό τους με το smartphone τους και να «διαγνώσουν» την επιδερμίδα τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε τέσσερα εύκολα βήματα που χρειάζονται λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρωθούν (δείτε τις εικόνες παρακάτω), η τεχνολογία μετρά τέσσερις διαφορετικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη συνολική υγεία του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της λιπαρότητας, των ρυτίδων, της υφής και της ξηρότητας. Στη συνέχεια, αναλύει τα δεδομένα και συνιστά διαφορετικές συσκευές από την τεχνολογική της προσφορά προϊόντων που εστιάζουν στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων φροντίδας του δέρματος του χρήστη. Βοηθά επίσης στην εκπαίδευση του καταναλωτή σχετικά με το πώς αυτές οι συσκευές μπορεί να είναι επωφελείς γι’ αυτόν.

Σύμφωνα με το Vanity Planet, η αποτελεσματικότητα του Skin Reporter έχει αναλυθεί και επαληθευτεί από δερματολόγους και ειδικούς στην περιποίηση του δέρματος, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες λαμβάνουν ακριβείς, ασφαλείς και αξιόπιστες συστάσεις, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες προσφορές προϊόντων.

Η κλινική φύση της φροντίδας του δέρματος απαιτεί μια διαγνωστική προσέγγιση που είναι εξατομικευμένη για κάθε πρόσωπο, λέει η Alice Chang, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Perfect Corp. Ο Skin Reporter του Vanity Planet παρέχει εξατομικευμένες, βασισμένες στη γνώση συσκευές ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες των καταναλωτών. Προσφέροντας μια προκαταρκτική αξιολόγηση της υγείας του δέρματος μέσω ενός smartphone, οι αγοραστές ομορφιάς μπορούν να είναι πιο συνειδητοποιημένοι και σίγουροι για τις επιλογές φροντίδας του δέρματός τους, βρίσκοντας τα προϊόντα που λειτουργούν καλύτερα γι’ αυτούς, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.