brown lipstick pPxPj

8 dreamy καστανές αποχρώσεις για όσες θέλετε να κρατήσετε το φυσικό σας χρώμα

Ενώ λέμε πως οι ξανθιές είναι πιο fun και οι κοκκινομάλλες αποτελούν μόνο περίπου το 2 τοις εκατό του πληθυσμού, τα καστανά μαλλιά συνήθως δεν παίρνουν τα κομπλιμέντα που τους αξίζουν. Αν και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας έχουν αυτά ως φυσικό χρώμα, πολλές φορές θέλουν να το αλλάξουν. Με το 2022 να είναι πιο κοντά από ποτέ ένα υπέροχο challenge θα ήταν -για όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία- να τολμήσετε να διατηρήσετε τη φυσική σας απόχρωση. Είτε επιλέγοντας τις εναλλαγές, είτε τα διαφορετικά χτενίσματα, είτε ακόμη και τα πιο ανατρεπτικά κουρέματα θα πετύχετε να κάνετε το τελικό αποτέλεσμα υπέροχο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 8 ονειρικές αποχρώσεις που θα σας κάνουν να πείτε επιτέλους το “ναι”!

Honey Highlights

honey-brown-hair.jpg

Ποιός είπε ότι αυτή η απόχρωση μπορεί να γίνει μόνο σε μια ξενθιά βάση; Πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο και για αυτό το λόγο δε θα πρέπει και εσείς να μένετε σε ότι ξέρατε και επιλέγατε κλασικά. Είναι μια πιο ενήλικη, εκδοχή από τις χρυσές ανταύγειες που όλες λατρεύουν να επιλέγουν.

Caramel Drizzle

caramel-brown-hair.jpg

Ως φυσική μελαχρινή, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να πειραματιστείτε είναι απλά να ρίξετε μερικές λεπτές, καραμελένιες ανταύγειες μέσω ενός στυλ balayage. Μπορείτε να ελαφρύνετε τα πράγματα χωρίς να δεσμευτείτε σε επαναλαμβανόμενες βαφές και ρίζα που ξεχωρίζει μετά από ένα μήνα.

Allover Warmth

brown-hair.jpg
@sarasampaio

Αν θέλετε κάτι πολύ φυσικό και ζεστό, η βαφή των άκρων μπορεί να είναι για εσάς. Αυτό το αποτέλεσμα αν και μοιάζει με αυτό που δημιουργούν οι ανταύγειες είναι πιο κοντά σε ένα διαφορετικό χρώμα σε όλο το μήκος. Το μυστικό είναι να είναι διάχυτο ώστε να χάνετε ανάμεσα στις τούφες αλλά και πάλι να έχει μεγαλύτερη έκταση από τις ανταύγειες. Χαρίζει πλούσια λάμψη που θα λατρέψετε.

Shades of Gray

grey-brown.jpg

To γκρι πάνω στο καφέ είναι η πιο εντυπωσιακή απόχρωση που θα δείτε τη νέα χρονιά. Απαιτεί δεξιότητες από τον κομμωτή σας αλλά αν πετύχει θα δημιουργήσει το πιο cool -κυριολεκτικά και μεταφορικά- χρώμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

Neutral Brown

natural-blonde.jpg

Δεν είστε σίγουροι τι είναι το “ουδέτερο καφέ”; Γνωρίστε την επιτομή των καστανών χρωμάτων μαλλιών μέσα από την απόχρωση που βλέπετε παραπάνω. Είναι τέλεια σχεδιασμένο για να εξισορροπεί τόσο τους ζεστούς όσο και τους ψυχρούς τόνους στα μαλλιά σας για εντελώς ουδέτερο, κολακευτικό αποτέλεσμα.

Sun-Kissed Highlights

sun-kissed.jpg

Φρεσκάρετε ολόκληρο το πρόσωπο σας και θυμηθείτε τις πιο καλοκαιρινές μέρες όπου οι φυσικές ανταύγειες ήταν πραγματικότητα. Αυτό το sun-kissed αποτέλεσμα σας βοηθάει όχι μόνο να φωτίσετε το πρόσωπο σας αλλά και να αποφύγετε τη συνεχή συντήρηση και την επαφή με τις ρίζες.

Cinnamon Spice

cinnamon-hair.jpg

Το να φωτίσετε τα καστανά μαλλιά με μια κοκκινωπή απόχρωση είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε τη διάσταση που χρειάζεστε χωρίς να περάσετε σε ένα ξανθό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα έχετε φυσικά πιο ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά τότε αυτό θα είναι σαν να μην υπάρχει αλλαγή.

Brown Babylights

brown-hair-H96wt.jpg

Τα Babylights (γνωστά και ως ελαφριά highlights) μπορεί να συνδέονται πιο συχνά με τις ξανθές αποχρώσεις, αλλά λειτουργούν και για μελαχρινές που αναζητούν μια διαφορετική εμφάνιση χωρίς σχεδόν καμιά παρέμβαση. Αντί για το λευκό ξανθό, ο κομμωτής σας πιθανότατα θα προσαρμόσει μια απόχρωση που είναι απλώς μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα.

Πηγή: glow.gr