2022 makeup trends: 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη νέα χρονιά

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 2022 makeup trends: 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη νέα χρονιά
rosie huntington whiteley clean beauty collaborative 1 e1604443635564

Ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο το 2021: Είμαστε έτοιμες να φορέσουμε ξανά μακιγιάζ. Και το 2022 θα διατηρήσει αυτή την τάση με μερικές εμφανίσεις που έχουν να κάνουν με τον πιο έξτρα, πολύχρωμο και λαμπερό εαυτό μας. Παρόλα αυτά, μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις θα προσελκύσουν επίσης την πιο μινιμαλιστική πλευρά μας, από το foundation που βελτιώνει την επιδερμίδα έως τις συσκευασίες με οικολογική σκέψη.

Βρείτε παρακάτω τις εμφανίσεις μακιγιάζ που προβλέπουμε ότι θα είναι τεράστιες το 2022 και ψωνίστε τα προϊόντα για να πείτε το “ναι” σε όλα όσα έρχονται.

Glitter on

pink-smokey-eye.jpg

Το sparkle είναι πάντα τάση, αλλά πλέον παίρνει νέες μορφές όπως αυτό το ροζ smoky eye ή και σε κάθε πιθανό συνδυασμό που μπορείτε να φανταστείτε. Το καλύτερο είναι πως κανείς πλέον δεν περιμένει απλώς τις γιορτές για να το εφαρμόσει. Η κάθε έξοδος είναι ευκαιριά για την απόλυτα ανανεωμένη εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Barely-There Foundation

no-foundation.jpg

Το foundation και ο ορός γίνονται ένα προϊόν και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πιο ενυδατωμένο, πιο υγιές και πιο λαμπερό από ποτέ. Οι πιο πρόσφατες φόρμουλες αφήνουν το δέρμα να λάμψει και παρέχουν οφέλη περιποίησης όπως ενυδάτωση και αντιγηραντικά συστατικά ενώ παράλληλα χαρίζουν το flawless αποτέλεσμα που ζητάτε. Άλλωστε, όλα τα trends χρειάζονται το κατάλληλο δέρμα για να εφαρμοστούν.

Overlined Lips

overlined-lips.jpg

Πριν λίγο καιρό το εμφανές lip liner που ξέφευγε ελάχιστα από τη γραμμή ήταν απαγορευτικό. Πλέον με τη επιστροφή της Jennifer Lopez που το λατρεύει αποτελεί trend. Και όχι τυχαία καθώς αυτή η τάση με έμπνευση από τα 90s χαρίζει όγκο χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, δίνει ένα sexiness χωρίς προσπάθεια και τελικά δημιουργεί ονειρικά χείλη με διάσταση. Ότι ακριβώς χρειάζεστε για τη νέα χρονιά. Προσοχή στις υπερβολές.

Double-Winged Liner

double-winged-liner.jpg

Ένα σταθερό χέρι (ή ένα αξιόπιστο στένσιλ) μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για αυτήν την απόλυτα ενυπωσιακή εμφάνιση που θα φορεθεί πολύ. Το φτερωτό eyeliner, που βλέπετε εδώ μπορεί να έχει κάποια στρας αλλά αν εσείς επιθυμείτε να το κάνετε πιο απλό και χωρίς χρώμα μπορείτε να έχετε ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα φορεθεί ακόμη και στις γιορτές.

Major Blush

blush.jpg

Αγαπάμε όλοι το φυσικό flush αλλά υπάρχει μια τάση που γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη και δεν είναι άλλη από το έντονο blush. Αυτό που ξεκάθαρα παραπέμπει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και looks που μοιάζουν να βγήκαν από το κόκκινο χαλί. Δοκιμάστε μωβ ρούζ, βάψτε τα μάτια σε παρόμοιες αποχρώσεις και προσθέστε επιπλέον λάμψη που θα το τονίσει.

Refillable Makeup

hermes-beauty.jpg

Καθώς η συζήτηση για την αειφορία συνεχίζεται στο beauty κόσμο, περιμένετε να δείτε περισσότερα σετ μακιγιάζ να πωλούνται παράλληλα με τα ανταλλακτικά. Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτά τα προϊόντα δεν προσφέρονται μόνο από παραδοσιακά «καθαρές» μάρκες. Για παράδειγμα, ολόκληρη η συλλογή χρωμάτων για τα χείλη της Hermès Beauty μπορεί να ξαναγεμίσει και να πάρει νέα ζωή.

Πηγή: https://glow.gr/