Βραχιονοπλαστική: Τι είναι και με ποιον τρόπο μειώνει τη χαλάρωση στα μπράτσα;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Βραχιονοπλαστική: Τι είναι και με ποιον τρόπο μειώνει τη χαλάρωση στα μπράτσα;
vraxionoplastiki

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Εάν  μετά την απώλεια βάρους έχετε χαλαρό δέρμα στα μπράτσα σας και όχι μόνο, μπορεί να χρειαστεί βραχιονοπλαστική.

Ποια άτομα είναι κατάλληλα για να κάνουν βραχιονοπλαστική;

Γυναίκες με χαλαρό και πλαδαρό  δέρμα στα μπράτσα. Ο ιδανικός υποψήφιος για την βραχιονοπλαστική είναι κάποιος που έχει χάσει σημαντικό βάρος ή κάποιος του οποίου το δέρμα είναι τόσο λεπτό που δεν θα υποχωρήσει μετά την αφαίρεση του λίπους με λιποαναρρόφηση.

Ποιος δεν πρέπει να υποβληθεί μια τέτοια επέμβαση;

Όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την συχνά εμφανή ουλή που μπορεί να υπάρχει πάνω από μερικά εκατοστά  έως το πλήρες μήκος του εσωτερικού άνω βραχίονα από τη μασχάλη έως τον αγκώνα.

Τι να περιμένετε από μια βραχιονοπλαστική;

Αυτή η διαδικασία ξεκινά με μια τομή στην μασχάλη που, ανάλογα με τον απαραίτητο βαθμό διόρθωσης, μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τον αγκώνα. Το περιττό λίπος αφαιρείται, εάν χρειάζεται και ο υποκείμενος ιστός σφίγγεται και αναδιαμορφώνεται πριν απομακρυνθεί το υπερβολικό δέρμα,  σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας New Beauty.

Παραδοσιακά, αυτοί που επιλέγουν να προχωρήσουν σε βραχιονοπλαστική, πρέπει να αποδεχθούν την αντιστάθμιση που έρχεται μαζί με τη χειρουργική επέμβαση, την ουλή που συχνά τρέχει το μήκος του εσωτερικού του άνω βραχίονα από τη μασχάλη έως τον αγκώνα. Όμως, πολλοί χειρουργοί προσφέρουν επίσης μια τροποποιημένη χειρουργική για τον περιορισμό των ουλών στην περιοχή της μασχάλης και στην πλευρά του θώρακα ορισμένοι ασθενείς.

Η παραδοσιακή βραχιονοπλαστική προσφέρει νεανικά, σταθερά χέρια, αλλά πολλοί ασθενείς δεν θα τα επιδείξουν λόγω της ουλής. Ωστόσο, η υπόσχεση για μια λιγότερο ορατή ουλή έχει τη δική της ανταλλαγή, ενώ αναρρώνετε από αυτήν την τροποποιημένη διαδικασία, δεν μπορείτε να σηκώσετε τα χέρια σας πάνω από τους ώμους σας για 4έως 5 εβδομάδες.

Φροντίδα μετά τη θεραπεία

Για να βελτιώσετε την επούλωση μετά από χειρουργική επέμβαση, μπορεί να σας δοθούν ρούχα συμπίεσης και ταινίες σιλικόνης ή τζελ.

Μετά την αποθεραπεία, το έντονο παλμικό φως και άλλες θεραπείες με βάση το φως και το λέιζερ μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση των ουλών, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τις εξαλείψετε εντελώς.