dyo-logo-200

Εξατομικευμένες θεραπείες δέρματος

Στο ιατρείο δεχόμαστε ασθενείς όλων των ηλικιών και των δύο φύλων.
Οι ανάγκες του δέρματος κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές.

Το δέρμα είναι το πιο μεγάλο όργανο του σώματός μας, επιτελεί πολλαπλές λειτουργίες και είναι το όργανο με το οποίο επικοινωνούμε με το περιβάλλον και με τους συνανθρώπους μας. Το υγιές και όμορφο δέρμα μάς δίνει αυτοπεποίθηση στις κοινωνικές και επαγγελματικές μας συναναστροφές.
Αυτό που αγαπώ, λοιπόν, είναι να σχεδιάζω για κάθε ασθενή μου ένα πλάνο εξατομικευμένων συνδυαστικών θεραπειών που θα ενισχύσουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματός του.
Στις νεαρές ηλικίες έχει μεγάλη σημασία να αντιμετωπιστεί η ακμή και τα σημάδια που μπορεί να προκαλέσει. Ξέρουμε ότι αυτό προκαλεί μια μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση. Με τη χρήση φαρμακευτικής αγωγής, ιατρικών καθαρισμών, peelings και εξειδικευμένων lasers έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ως την ηλικία των 30, οι σωστές συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με θεραπείες που στοχεύουν στη βελτίωση της υφής του και την ενυδάτωσή του, μάς δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τη λάμψη και τη φρεσκάδα του δέρματος και στις επόμενες δεκαετίες. Είναι η έννοια του prejuvenation, δηλαδή της έγκαιρης πρόληψης της φθοράς του δέρματος και της ενίσχυσης των λειτουργιών του. Η μεσοθεραπεία με skin boosters, δηλαδή με ενέσιμα προϊόντα που έχουν υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ και αμινοξέα, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία (ουσίες που είναι τροφή του δέρματος), δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με αντίστοιχο τρόπο, η αυτόλογη μεσοθεραπεία με πλάσμα εμπλουτισμένο σε αιμοπετάλια (δηλαδή με το δικό μας αίμα) ενισχύει εντυπωσιακά το δέρμα.

Φυσικό αποτέλεσμα
Μεγαλώνοντας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ρυτίδες και απώλεια όγκου από το πρόσωπο. Το κύριο μέλημά μου πάντα είναι να δώσω ένα φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ botox για το μέτωπο και τα μάτια, φροντίζοντας πάντα να διατηρείται η έκφραση του προσώπου. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, αν χρησιμοποιηθούν βάσει της ανατομίας κάθε προσώπου και με φειδώ, δίνουν μια εξαιρετική φρεσκάδα και νεανικότητα στο πρόσωπο. Μπορεί να εφαρμοστούν σε γυναίκες και άνδρες.

Χαλάρωση
Το δυσκολότερο θέμα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι η χαλάρωση του δέρματος και η απώλεια σφριγηλότητας του περιγράμματος που συμβαίνει κοντά στα 50 έτη. Θεραπείες με ειδικά νήματα επανατοποθέτησης του δέρματος μπορεί να βοηθήσουν, αν το πρόβλημα είναι ήπιο.
Επίσης, το HIFU, μια συσκευή σύγχρονης τεχνολογίας που βασίζεται σε εστιασμένο ιατρικό υπέρηχο, συμβάλλει στην ανόρθωση του προσώπου και του περιγράμματός του ανώδυνα και ατραυματικά.
Ζούμε στην εποχή που η πρόοδος της ιατρικής και η τεχνολογία μπορούν να μας προσφέρουν πολλές λύσεις για να διατηρήσουμε την υγεία και την όμορφη εμφάνιση του δέρματός μας. Αγαπώ πολύ να ενημερώνομαι συνεχώς και να τα προσφέρω αυτά στους ασθενείς μου.

Κοινοποίησε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Σχετικά άρθρα:

Ανακάλυψε το τελευταίο τεύχος του Δ.Υ.Ο.

Περισσότερα Άρθρα

kali ugeia sunentefksi
«Για καλή υγεία χρειάζεται μέτρο και κοινή λογική»
p kormas article
«Το τοπίο στην oρθοπαιδική αλλάζει συνεχώς»
klentzeris upogenitikotita
Πώς η πανδημία COVID19 προκάλεσε πτώση των γεννήσεων στην Ευρώπη και στην χώρα μας
antidoto pathitikotita
Η πανδημία απο την σκοπιά της ομάδας "Αντίδοτο στην Παθητικότητα"
main banner foitites
Ε.Φ.Φ.Ε: " Η πανδημία αποτέλεσε πρόκληση για εμάς "
kostas sirigos 1
Έχει σημασία να αποκτήσουμε παιδεία και κουλτούρα πρόληψης;
prwtovoulia newn
Πώς ο covid-19 άλλαξε την ζωή της νεολαίας
MINA GKAGKA COVER
ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο κύμα»
stefanos kales
«Πιθανό να έχουμε εμβόλιο για τον COVID το φθινόπωρο ή τον χειμώνα»
mouzaka cover
Συνέντευξη της Λυδίας Μουζάκα στο περιοδικό Ciao