Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ και το 2021 σύμφωνα με το τελευταίο show του Dior!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ και το 2021 σύμφωνα με το τελευταίο show του Dior!
beauty dior

Τα τελευταία χρόνια η φυσική ομορφιά, η λαμπερή επιδερμίδα και τα τονισμένα φρύδια είναι ο συνδυασμός που αγαπούν οι makeup artist. Σύμφωνα με το τελευταίο show του οίκου Dior για την Cruise Collection 2021 αυτή η τάση θα εξακολουθεί να μας απασχολεί και του χρόνου!

Ο Peter Philips, ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα εντελώς φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ για τη συλλογή Cruise 2021 της Maria Grazia Chiuri, που αποκαλύφθηκε στη Λέτσε, στην καρδιά της Απουλίας.

Γι’ αυτήν την νεαρή γυναίκα με την εξαιρετικά φυσική ομορφιά, δημιούργησα μια φωτεινή και διάφανη επιδερμίδα, καθώς και ελαφρώς υπογραμμισμένα, διακριτικά τονισμένα μάτια!”.

Αν θέλεις να αντιγράψεις το look, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα steps που μοιράστηκε ο Peter Philips και θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα παρακάτω…

Μάτια

Ο Peter Philips εξηγεί: “Για να τονίσω τα μάτια χωρίς να χάσουν τη φυσικότητά τους, έδωσα σχήμα καμπύλης στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια εφάρμοσα στην πάνω γραμμή τη νέα Diorshow Iconic Overcurl 090 Black. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι μπορούσα να διευρύνω το βλέμμα χωρίς να υπερφορτώσω τα μάτια. Σειρά είχαν τα φρύδια που βρήκαν το σωστό τους τόνο με το Diorshow Brow Styler και το Diorshow Pump N’ Brow. Αυστηρά σχηματισμένα και διακριτικά τονισμένα, έπρεπε να δείχνουν φυσικά, χαρίζοντας παράλληλα δύναμη στο βλέμμα!”.

Επιδερμίδα

Ο Peter Philipsεξηγεί: “Μια εξαιρετικά φυσική επιδερμίδα, προετοιμασμένη αρχικά από το Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Serum και ακολουθούμενη από την Capture Totale C.E.L.L. Energy Face Cream. Στη συνέχεια πρόσθεσα Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal για ομοιόμορφο αποτέλεσμα που καλύπτει τις ατέλειες και διασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο Dior Backstage Face & Body Foundation, για το οποίο επέλεξα αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος. Για να ολοκληρώσω χρησιμοποίησα το Dior Forever Skin Correct, το οποίο κυκλοφορεί σε μια γκάμα αποχρώσεων που επιτρέπει μικρές διορθώσεις, πραγματικά ανεπαίσθητες”.

Χείλη

“Για να πετύχω ένα φυσικά σφριγηλό αποτέλεσμα, προετοίμασα τα χείλη με το Dior Lip Sugar Scrub 001, που τα λειαίνει και στη συνέχεια τα τόνισα με Dior Lip Maximizer 001 Pink, ταμπονάροντας τη λάμψη με ένα χαρτομάντηλο”

Μαλλιά

Τα μαλλιά είτε αφέθηκαν φυσικά, είτε καλύφθηκαν με ένα μικρό δαντελένιο μαντήλι ή στολίστηκαν με μια ντελικάτη τιάρα.

Φωτογράφος: Vanni Bassetti για λογαριασμό της εταιρίας Christian Dior Parfums

Πηγή: www.tlife.gr