Οι πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Οι πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά για το φετινό καλοκαίρι
beautiful woman on the beach

Αν κάνουμε μία λίστα με όλα τα θετικά που μας άφησε ως κληρονομιά η πανδημία, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα trends, τα οποία τον τελευταίο χρόνο περιλαμβάνουν πολλές προτάσεις, καλύπτοντας κάθε στιλ, κάθε ηλικία.

Κάνοντας focus στα μαλλιά, στο hairstyle, το 2021 είναι μία χρονιά ανατρεπτική. Στα μήκη υπάρχουν διάφορες προτάσεις, από το ανδρόγυνο pixie και το διαχρονικό κοντό, μέχρι την δυναμική επιστροφή στο μακρύ μήκος, το οποίο στο στιλ του έχει messy διάθεση και είναι πιο sexy από ποτέ.

Όσο για το στιλ, εκεί συναντάμε ακόμα περισσότερες προτάσεις. Και για το καλοκαίρι του 2021 μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα χτενίσματα, με τη βοήθεια μιας πρέσας, ενός ψαλιδιού ή ακόμα και με το πιστολάκι αλλά και χωρίς αυτά. Αρκούν μερικά προϊόντα styling και φυσικά τα χέρια μας ή μία βούρτσα που θα μας δώσει την κίνηση που θέλουμε. Επίσης στα looks προσθέτουμε αξεσουάρ, από ένα μαντήλι, μέχρι μία φαρδιά στέκα ή ακόμα και ένα τσιμπιδάκι στολισμένο με πέρλες ή ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε, αυτές οι πινελιές ορίζουν τη διάθεση του στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε.

Ας δούμε όμως κάποια από τα μεγαλύτερα hair trends για το καλοκαίρι του 2021 Ποιο είναι το look που θα υιοθετήσουμε αλλά και τι χρειαζόμαστε από προϊόντα μέχρι αξεσουάρ για να απογειώσουμε τις εμφανίσεις μας;

Super Curly

Πέρυσι το σγουρό bob απογειώθηκε. Φέτος τα σγουρά μαλλιά και συγκεκριμένα οι μπούκλες, είναι ακόμα ενισχυμένες και είναι το look που θα πετύχουν καλύτερα, οι γυναίκες με σγουρό τύπο μαλλιών. Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών, εστιάζουμε στον όγκο, ο οποίος θέλουμε να είναι extra ενισχυμένος. Μερικά φιλαρίσματα στο κούρεμα θα μας βοηθήσουν να έχουμε πλοέσιο όγκο και γενικότερα οποιοδήποτε σγουρό θα δείχνει πιο εντυπωσιακό, λιγότερο επιτηδευμένο και σίγουρα πιο sexy.

From 70’s with love

Ένα είναι το θρυλικό χτένισμα της δεκαετίας του 70. Της δεκαετίας που το bohemian look απογειώθηκε και που τα χτενίσματα, σε συνδυασμό με τις παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ όριζαν το beauty look  των γυνναικών. Η θρυλική Farrah Fawcett, αναρωτιέμαι αν εγώ ως παιδί του 1989 είμαι από τις τελευταίες που έχω αυτό το volume hairstyle στο μυαλό μου ή αν και οι νεότερες γενιές το γνωρίζουν και φυσικά το προτιμούν. Η κοντή φράντζα θα βοηθήσει στη δημιουργία του συγκεκριμένου hairstyle, ενώ ο όγκος δεν περιορίζεται στις ρίζες, ενισχύεται κυρίως κατά μήκος των μαλλιών.
Tip: Το συγκεκριμένο look απαιτεί αρκετά ψεκάσματα από δυνατό hairspray.