Όλα ξεκινάνε με ένα σωστό καθαρισμό

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Όλα ξεκινάνε με ένα σωστό καθαρισμό
vathus katharismos proswpou

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου θα ήταν φτωχός, αν δεν συνοδευόταν από δραστικές ουσίες που προσφέρουν στο δέρμα λάμψη, καταπράυνση και ενυδάτωση. Πρωταγωνιστούν οι βιταμίνες, τα βότανα και το υαλουρονικό οξύ.

Τα σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα του δερματολογικού καθαρισμού προσώπου ενσωματώνουν εφαρμογή ή έγχυση δραστικών ουσιών που αφήνουν το δέρμα βελούδινο, φωτεινό και πιο προστατευμένο από τις εξωτερικές επιθέσεις.
Βιταμίνες, μέταλλα, ενυδατικοί και καταπραϋντικοί παράγοντες είναι ορισμένα από τα συστατικά που εμπλουτίζουν τη μέθοδο του καθαρισμού στο ιατρείο.

Βαθύς Καθαρισμός | Ενυδάτωση με Βιταμίνη C (Vit C)
Η βιταμίνη C (Vit C) είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και σε θεραπείες λάμψης και λεύκανσης για την ιδιότητά της να φωτίζει το πρόσωπο και να ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου.
Προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, αποχρωματίζει πανάδες, λειαίνει ρυτίδες, κάνει το δέρμα νεανικό και απαλό.
Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου περιέχει σε φόρμουλες τη βιταμίνη C (π.χ. στη θεραπεία HydraFacial).
Ο παραδοσιακός βαθύς καθαρισμός γίνεται με χρήση ατμού από έμπειρο αισθητικό και γίνεται εξαγωγή μόνο του σμήγματος από ανοιχτούς και κλειστούς φαγέσωρες, αυτά τα ενοχλητικά άσπρα και μαύρα στίγματα. Φυσικά, όταν τηρηθεί η σωστή ατραυματική τεχνική και αντισηψία, είναι ένα εργαλείο για τη σωστή φροντίδα και υγεία του δέρματος.

Αν το δέρμα μας έχει ακμή, έχει κύστες ή φλύκταινες (σπυράκια), απαραίτητη είναι η συνεργασία δερματολόγου, εξειδικευμένου στην περιποίηση και στον ιατρικό καθαρισμό. Ο δερματολόγος θα ορίσει την τοπική θεραπεία, καθώς και τον συνδυασμό peeling και φωτοδυναμικής θεραπείας, που στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς φάρμακα, καθαρίζουν άμεσα το πρόσωπο από σπυριά και σημάδια.
Αν το δέρμα μας είναι λοιπόν λιπαρό, μέχρι να ρυθμιστεί, μπορεί να χρειαστεί καθαρισμό και κάθε μήνα.

Αν το δέρμα μας είναι μεικτό, τότε ο καθαρισμός μπορεί να γίνει, όχι στον ατμό, αλλά με την καινοτόμο τεχνολογία της υγρής δερμοαπόξεσης HYDRAFACIAL. Η τεχνολογία αυτή έχει τη δυνατότητα με ειδικές κεφαλές, αποστειρωμένες και ατομικές, να κάνει αρχικά αναρρόφηση σμήγματος, μετά με συνδυασμένα οξέα φρούτων και άλλες κεφαλές απομακρύνει νεκρά κύτταρα και εγκλωβισμένους πόρους για να ακολουθήσει, ανάλογα με τις ανάγκες, ενυδάτωση, αντιγήρανση ή λεύκανση. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία χρειάζεται έξι συνεδρίες για να αποκατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η ισορροπία και υγεία στο δέρμα μας.
Έτσι μπορεί να απορροφήσει πιο εύκολα τις δραστικές ουσίες που του δίνουμε με όρους και κρέμες.
Έτσι αποφεύγουμε έξαρση ακμής από στρες, ορμονικές διαταραχές ή τη μάσκα για τον COVID-19.
Όλα ξεκινάνε με ένα σωστό καθαρισμό.

 

 


Η Προτείνει: